Ligde zor günler geçiren ve düşme potası içinde yer alan Konya Anadolu Selçukspor, Pazar günü kendi sahasında Pendikspor ile karşı karşıya gelecek. Bu maçla birlikte yeşil beyazlı takımın yeni teknik direktörü Abdurrahman Baysangur, iç sahada ilk maçına çıkmış olacak. Yavru Kartal’da bu zorlu mücadele öncesi 2. Başkan Okay Tınkır, yaptığı açıklama ile Konyalı futbolseverlerin maça gelerek Konya Anadolu Selçukspor’a destek vermesini istedi. Tınkır ayrıca, bu maçtan galibiyet ile ayrılarak kalan haftalar öncesi moral kazanmak istediklerini belirtti.

AVANTAJ SAĞLAMAK İSTİYORUZ

Geçtiğimiz hafta göreve getirilen Abdurrahman Baysangur ve ekibi ile futbolculara güvendiklerini belirten Konya Anadolu Selçukspor 2. Başkanı Okay Tınkır açıklamasında, “Son haftalarda yaşadığımız puan kayıplarının ardından ligin kalan haftaları için kritik bir yerde bulunuyoruz. Bu kritik yerden uzaklaşmak için en önemli maçımız bu hafta kendi sahamızda oynayacağımız Pendikspor maçı. Pendikspor karşısında kazanarak hem moral motivasyonumuzu üst seviyeye çıkarmak, hem de kalan haftalar için avantaj sağlamak istiyoruz. Pendikspor karşılaşması bizim için en önemli maç. Ligin son haftaları yaklaştıkça puan almanın zorlaştığı bu ligde alt sıralardan bir an evvel uzaklaşmak istiyoruz” dedi.

KONYA SPOR CAMİASI YANIMIZDA OLSUN

Zorlu Pendikspor maçında Konya spor camiasının desteğini beklediklerini sözlerine ekleyen Tınkır, “Abdurrahman Baysangur hocamızın idaresinde kendi sahamızda ilk maçımıza çıkacağız. Başlangıcı galibiyetle yapmak istiyoruz. Alacağımız üç puan bizlere olduğu kadar camiamıza da güven verecek, kalan haftalar için umut tazeleyecek.  Alacağımız galibiyetle üst üste yaşanan tüm olumsuzlukların üzerine adeta bir sünger çekeceğiz. Bu anlamda bizim açımızdan çok önemli ve final niteliğinde bir maç olacak. Böylesi önemli bir ortamda oynanacak maçta dileğimiz Konya Spor camiasının yanımızda olması. Herkesi ve özellikle taraftarlarımızı bu maçta yanımızda olmaya davet ediyorum. Futbolcularımızın bu önemli maçta tribün desteğine ihtiyaçları olacak.” şeklinde konuştu.

HAZIRLIKLAR DEVAM EDİYOR

Konya Anadolu Selçukspor yarın Pendikspor ile iç sahada oynayacağı 27.hafta maçının hazırlıklarını yaptığı antrenman ile sürdürdü. Teknik Direktör Abdurrahman Baysangur ve yardımcı antrenörler yönetiminde gerçekleşen antrenmana tedavilerine devam edilen ve takımdan ayrı çalışan Sinan Özkara, İbrahim Serdar Aydın ve Enes Akgün katılmadı. Koşu, ısınma hareketleri ve pas çalışması ile başlayan antrenman yapılan taktik çalışma ile tamamlandı. Antrenmanı kulüp başkanı Zahir Renklibay da takip etti.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim