Spor Toto Süper Lig’de 9. hafta heyecanı yaklaşıyor. Temsilcimiz Atiker Konyaspor Pazar günü deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşılaşacak. Saat 13.30’da başlayacak karşılaşma Rize Çaykur Didi Stadı’nda oynanacak. Atiker Konyaspor bu zorlu karşılaşmada gelecek adına öneli bir tercih yapacak. 12 puanı bulunan Anadolu Kartalı zorlu maçı kazanırsa üst grupta yer almayı sürdürürken olası kayıp yeşil beyazlıları orta sıra kimliğine geri sürükleyecek.

BEKLENEN HAMLE BİR TÜRLÜ GELMEDİ

Sezona iyi bir başlangıç yapan Atiker Konyaspor önemli galibiyetler almasına rağmen bu başarıyı pekiştirecek hamleleri bir türlü yapamadı. Erzurumspor galibiyeti ile lige başlayan Anadolu Kartalı, Antalya ve Bursa beraberlikleri ile duraklarken, deplasmandaki Yeni Malatya zaferi ile yeniden vites yükseltti. Fenerbahçe maçını kazanması durumunda üst grupta iddialı konuma gelecek olan yeşil beyazlılar bu maçı kaybederek beklenen hamleyi yine gerçekleştiremedi. Ardından gelen Kayseri galibiyeti ile tekrar hareketlenen Konyaspor, Göztepe mağlubiyeti ve Beşiktaş beraberliği ile çıkışını heba etmiş oldu.

RİZE İLE YENİ HAMLE

12 puanla 7. sırada yer alan Atiker Konyaspor, Çaykur Rizespor galibiyeti ile yeni bir çıkış hamlesi yapmak istiyor. Rize deplasmanından alınacak 3 puan Konyaspor’u üst grup içinde tutarken, olası bir mağlubiyet ise orta sıra kimliğine sürükleyecek. Anadolu Kartalı Çaykur Rizespor maçının ardından evinde İstanbul Başakşehir ile karşılaşacak. Rize’den alınacak galibiyet ise İstanbul Başakşehir maçını zirve yarışı haline getirecek. 

SÜPER LİG’DE ZORLU MAÇLAR

Spor Toto Süper Lig’in 9. haftası zorlu maçlara sahne olacak. Temsilcimizin Rizespor’a konuk olacağı hafta Galatasaray-Bursaspor maçı ile başlayacak. Cumartesi günü ise ligde 3 maç oynanacak. Kasımpaşa evinde Akhisar’ı ağırlarken, Başakşehir ise Kayserispor’u konuk edecek. Günün son maçında ise lige kötü başlangıç yapan Fenerbahçe, Sivasspor ile deplasmanda karşılaşacak. 

Pazar günü de Ankaragücü-Yeni Malatya, Alanya-Antalya ve Göztepe-Beşiktaş karşılaşmaları oynanırken, haftanın son maçına ise Trabzonspor evinde Erzurumspor’u konuk edecek.

SPOR SERVİSİ 

Editör: TE Bilişim