Torku Konyaspor Genel Menajeri Seyit İçgül Bursaspor maçından mutlaka puanla ayrılmak istediklerini belirterek, "Artık telafisi olmayan haftalara giriyoruz. Bursaspor'u deplasmanda yenebilecek güçteyiz. İnşallah başaracağız" dedi

Spor Toto Süper Lig'in 26. Haftasında deplasmanda Bursaspor ile karşılaşacak olan Torku Konyaspor'da maçın hazırlıkları sürüyor. Kulüp Genel Menajeri Seyit İçgül artık telafisi olmayan haftalara girdiklerini ve Bursaspor maçını mutlaka kazanmak istediklerini söyledi.

SEYİRCİSİZ OLMASI AVANTAJ

Bursaspor maçının zor bir maç olacağını belirten İçgül, "İki takım için de zor maç. Telafisi olmayan haftalara da giriyoruz. Fikstür olarak da bakıldığında zor bir dönemece giriyoruz. Ama nasıl Antep, Elazığ bizi burada yenebiliyorsa bizde deplasmanda Bursaspor'u yenebiliriz. Takım olarak bu güce de sahibiz. Tabi kolay olmayacak. Ali Çamdalı cezalı, Mehmet Güven, Vukovic, Thorvaldsson, Ergün sakat. Ali Turan'ın cezası sona erdi. O da aramıza katılacak. Şu anda iyi durumda. Eksiklerimiz çok ama sonuçta sahaya 11 kişi çıkacağız. Biz takımımıza güveniyoruz. Takım olarak zor bir süreçten geçiyoruz ama inşallah bunu atlatacak güçteyiz. Kaliteli oyuncularımız var. Maçı taraftarsız oynanacak olması tabi bizim açımızdan bir avantaj. Çünkü Bursaspor seyircisi inanılmaz şekilde takımı destekleyen, fanatik olarak nitelendirebileceğimiz bir taraftar. Bu açından bakıldığında bir avantaj tabi. Ancak önemli olan bizim ne yapacağımız. En iyi mücadeleyi gösterip, iyi mücadele edip, iyi konsantre olup bu maçtan kesinlikle puan almayı düşünüyoruz" dedi.

GEKA DÖNECEK

Torku Konyaspor'un kötü gidişinde sakat oyuncuların etkisi olduğunu söyleyen İçgül, "Gekas'ın olmaması da bizi geçtiğimiz haftalarda etkiledi. Şu anda idmanlara başladı. Herhangi bir sıkıntısı yok. İnşallah maçta ilk 11'de oynayacak. Başkanın aday olmayacağı yönündeki açıklamaları elbette takımı etkileyecektir. Ancak biz işin orasında değiliz açıkçası. Tabi biz istiyoruz ki mevcut yönetim devam etsin. Fakat açıkçası bu durum bizi aşıyor. Yetkimiz ve sorumluğumuzun olmadığı noktalarda görüş bildirmek istemeyiz. Biz yaşanan her şeyi unutup Bursaspor maçından nasıl galibiyetle ayrılırız, önümüzdeki zorlu periyottan nasıl en karlı çıkarız buna bakmalıyız. Onlar bizim yöneticimiz, ağabeyimiz, yöneticilerimiz, başkanımız. Bu konularda onların bileceği işler. İnşallah Konyaspor açısından en hayırlısı olur. Yönetimimiz her anlamda inanılmaz destek veriyor, mücadele ediyor. Konyaspor adına ellerinden gelen desteği veriyorlar" ifadelerini kullandı. 

BURSASPOR'DA MORALLER KÖTÜ

Spor Toto Süper Lig'de, sahasında Torku Konyaspor ile karşılaşacak Bursaspor, hazırlıklarını sürdürdü. Özlüce Tesisleri'nde, Teknik Direktör Christoph Daum gözetiminde gerçekleştirilen ve yaklaşık iki saat süren antrenmanda, dün A2 takımının müsabakasında forma giyen Ozan İpek ve Furkan Soyalp ile sakatlıkları devam eden Sercan Yıldırım, Serdar Aziz, Basser ve Ethem Ercan Pürgil, takımdan ayrı koşu yaptı. Ligde, deplasmanda Kayserispor karşısında alınan 2-0'lık mağlubiyet nedeniyle teknik heyet ve oyuncuların moralsiz olduğu görüldü. Topla ısınma hareketleriyle başlayan ve kanatlardan yapılan ortalara gol çalışmasıyla devam eden idman, yarı sahada çift kale maçla sona erdi. Yeşil-beyazlılar, Torku Konyaspor maçı hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla sürdürecek.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim