Mavi beyazlı temsilcimiz Selçuklu Belediyespor, ligin 14.hafta maçında iç sahada Halk Enerji TED Ankara Kolejliler ile karşı karşıya gelecek. Pazar günü oynanacak mücadele saat 16.00’da Selçuklu Belediyesi Uluslararası Spor Salonu’nda başlayacak. Bu maçın hazırlıklarını sürdüren basketbol temsilcimiz, alacağı galibiyet ile hem geçen hafta alınan yenilgiyi telafi etmek hem de üst sıralarda yerini korumak istiyor. Oynadığı 13 maçta aldığı 9 galibiyet ile 4.sırada bulunuyor.

GÖZLER TED MAÇINA ÇEVRİLDİ

Geçtiğimiz hafta deplasmanda ligin yenilgisiz takımı Türk Telekom’a konuk olan ve bu maçta ligdeki 4.yenilgisini alan Selçuklu Belediyespor’da Telekom yenilgisi unutuldu. Mavi beyazlılarda gözler, bu hafta taraftarının önünden oynayacağı TED Ankara Kolejliler maçına çevrildi. Basketbol temsilcimiz, taraftarının desteği ile bu maçı kazanmak istiyor. Ligde 4.sırada bulunan mavi beyazlılar, maçı kazanması halinde hem moral kazanacak hem de alt sıralardan gelen takımlar ile puan farkını açma şansı elde edecek. Selçuklu’yu ligde 8 galibiyeti bulunan Bursaspor Durmazlar takip ediyor.

HAZIRLIKLAR DEVAM EDİYOR

Selçuklu Belediyespor’da Pazar günü oynanacak olan Halk Enerji TED Ankara Kolejliler maçının hazırlıkları sürüyor. Selçuklu Belediyesi Uluslararası Spor Salonu’nda çalışan mavi beyazlılarda tek hedef galibiyet. Konya ekibi, başantrenör Serkan Erdoğan gözetimindeki antrenmanlarını bugün de devam edecek. Selçuklu Belediyespor’da TED Ankara Kolejliler maçı öncesi sakat oyuncu bulunmuyor.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim