Yeşil-beyazlılar, hafta sonunda oynanacak olanAdanaspor maçı hazırlığını sürdürüyor. Konyaspor'daHüsnü Özkara'dan boşalan teknik direktörlük görevine ise kimin getireleceğikonusunda yönetim hummalı bir şekilde çalışıyor.  Konyaspor yönetiminin bu konuda öncelikleTayfur Havutçu ile masaya oturucağı öğrenilirken, Metin Diyadin, Kemal Özdeş veÜmit Özat'ın da Konyaspor'a ismi anıldığı sızan haberler arasında. Konyasporyönetiminin teknik direktör konusunu bu hafta içinde çözeceği ve Adanaspormaçına yeni bir teknik adamla gideceği öğrenildi.

TorkuKonyaspor’da, Pazar günü deplasmanda Adanaspor ile oynanacak maçın hazırlıklarısürüyor.Pazar günü, iç sahada lider Erciyesspor’a yenilerek haftayı14 puanla13. sırada kapatan yeşil-beyazlı takımda hazırlıklar Pazartesi öğleyin gerçekleştirilenantrenmanla başladı.. Kartallar, dünde öğleden önce antrenörler Muharrem Aydınve Tayfun Türkmen yönetiminde kondisyon ve teknik-taktik çalışması yaptılar..Bugün ve yarında taktik çalışma gerçekleştirecek olan Kartallar Adana’yamuhtemelen Cuma günü öğleden sonra gidecekler.. Takımda sakatlıkları sürenİshak ve Semih dışında eksik yok.

PTT1. Lige şampiyonluk umutlarıyla başlamasına karşın beklenilen sonuçları birtürlü alamayan ve özelliklede iç sahada çok puana kaybı yaşayan Torku Konyaspor,sahasında oynadığı 6 maçta 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 yenilgi sonucu 5 puanaldı..  Temsilcimiz, deplasmanda ise dahaiyi biri performans göstererek 2 galibiyet, 1 yenilgi ve 3 beraberlik alarakdeplasmandan 9 puan çıkarttı. 11 gol atan ve 15 gol yiyen Torku Konyaspor 12.hafta sonunda eksi 4 averaja sahip bulunmakta

PTT1. ligde, Haftanın maçı Adana’da, Adanaspor ile Torku Konyaspor arasındaoynanacak. 13. haftanın en önemli karşılaşmaları, alt sıralardaAnkaragücü-Samsunspor, üst sıralarda ise, Manisaspor-Çaykur Rizespor arazsındaoynanacak. Ligde son üç sırada yer alan takımlardan Göztepe-Bucaspor, TavşanlıLinyitspor ise Trabzon deplasmanına çıkacak. Adana Demirspor’unu rakibideplasmanda Gaziantep BŞ.. Lider Erciyesspor ise, Kartal deplasmanına çıkacak.
ŞAN:TEŞEKKÜR EDİYORUZ
Torku KonyasporBaşkanı Ahmet Şan, teknik direktör Hüsnü Özkara ile yolların ayrılmasıylailgili, ''Hüsnü hoca, daha önce Konyaspor'u şampiyon yapmış ve tarihteki yerinialmıştır. İstikrar olur mu diye bekledik ama olmadı'' dedi. Ahmet Şan, yaptığıaçıklamada, sezona iyi başladıklarını ancak devamını getiremediklerinibelirtti. Özellikle sakatlıklar yüzünden çok kötü günler geçirdiklerini anlatanŞan, şunları kaydetti: ''Bir kaç haftalık bir seri yakaladık ama bunu devamettiremedik. Tarafların yıpranmaması adına hocamızla devam etmeme kararı aldık.Futbolun içinde bunlar var. Olağan karşılamak lazım. Hüsnü hoca, daha önceKonyaspor'u şampiyon yapmış ve tarihteki yerini almıştır. İstikrar olur mu diyebekledik ama olmadı. Hüsnü Özkara'ya hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz.''

Editör: TE Bilişim