Maçın 13.dakikasında Alpay Koldaş ile öne geçen Yavru Kartal, mücadelenin ikinci yarısında Abdülkadir ve Ahmet’in attığı gollere engel olamadı. Karşılaşmanın 90 dakikası 2–1 Bugsaş’ın üstünlüğü ile sona ererken Konya Anadolu Selçukspor kendi sahasında ilk yenilgisini aldı. Temsilcimiz bu mağlubiyet sonrası 7 haftada sonunda 7 puanda kaldı.  

GOL YEDİKTEN SONRA TAKIMIN SİNERJİSİ DÜŞÜYOR

Konya Anadolu Selçukspor Teknik Direktörü Tayfun Türkmen kendi sahalarında oynadıkları ve 2-1 kaybedilen Bugsaş Spor karşılaşmasını değerlendirdi. Teknik direktör Tayfun Türkmen, açıklamasında kaybedilen puanları telafi edeceklerini ifade ederek, “Bizim açımızdan, hedeflerimiz açısından çok önemli bir karşılaşmaydı. Oyuncu arkadaşlarımızla yaptığımız değerlendirmede bunun önemine vurgu yaptık. Burada alacağımız üç puanın bize daha farklı hedefleri kovalamayı sağlayacak bir noktaya getireceğini anlattık. Ama kazanamadık. Aslında öne geçtiğimiz ve iyi başladığımız bir karşılaşmaydı. İlk yarıdaki sahadaki duruşumuz iyiydi, birkaç tane bizim yaptığımız basit top kayıpları haricinde, rakibin tehlikeli pozisyonu yoktu. Ama ikinci yarı yine benzer şeyleri yaşadık. Gol yedikten sonra bütün takımın bir anda enerjisi,  sinerjisi düşüyor. Bunu bir kez daha yaşadık. Defalarca söylememize rağmen bunu  bir türlü tolere edemiyoruz. Ama bunu çözeceğiz, çözmek için çalışacağız. Çünkü futbolda hatalar var. Hataları en aza indirene kadar devam etmemiz lazım. Saha içinde bazı konularda eksiklerimiz var. Taktiksel anlamda, defansif anlamda, ofansif anlamda. Onları onarmaya çalışacağız. Ama özellikle ilk yarıda oynadığımız oyun ile ilerisi için güzel bir görüntü verdik. Sonuç istediğimiz gibi değil. Kendi sahamızda yenilmemeliyiz. Şimdi üç gün sonra Çarşamba günü deplasmanda bir karşılaşma oynayacağız. Buradaki kayıplarımızın telafisini inşallah orada yapmaya çalışacağız” dedi.

SPOR SERVİSİ

Stat: Selçuk Üniversitesi 15 Temmuz

Hakemler: Celal Bayraklı, Ali Etlikci, Çağlar Öztürk

Konya Anadolu Selçukspor: Hüseyin Koç, Kadir Kaan Özdemir,  Sertan Yiğenoğlu, Ahmet Önay, Alpay Koldaş, Ekrem Kayılıbal, Maksut Taşkıran,  Emre Can Atila, Burak Saban (60’ Deniz Yaldır), Çağatay Kader (76’ Emre Torun), Alpay Cin (83’ Ayberk Altan).

Bugsaş Spor A.Ş.: Bora Sevim, Enver Yıldız, Soner Gönül, Süleyman Özdamar, Eyüp Geyik, Mustafa Çeçenoğlu, Yavuz Koç,  Suat Kaya, Hasan Türk (46’Tekin Oğrak), Yavuz Koç (81’ Mehmet Arıcan), Abdülkadir Sönmez ( 85’ Beytullah Aydoğan).

Sarı Kartlar: 19’ Hasan Türk,  25’Yavuz Koç, 62’ Tekin Oğrak (Bugsaş Spor A.Ş.), 26’ Maksut Taşkıran, 40’ Burak Saban, 61’ Setan Yiğenoğlu, 78’ Kadir Kaan Özdemir, 87’ Ongun Deniz Yaldır  (Konya Anadolu Selçukspor).

Goller: 13’ Alpay Koldaş (Konya Anadolu Selçukspor),   65’ Abdülkadir Sönmez, 80’ Ahmet Sun (Bugsaş Spor A.Ş.).

Editör: TE Bilişim