26 puan ile düşme potasının bir üst sırasında bulunan Anadolu Selçukluspor 24 puan ile arkasında bulunan Tarsus İdman Yurdu ile ölüm kalım maçına çıkacak. 13.30'da oynanacak karşılaşma Tarsus Burhanettin Kaçmaz Stadı'nda oynanacak. Maçı Bora Budak yönetecek. Budak'ın yardımcılıklarını Mehmet Camer Karataş ve Ünal Doğru yaparken karşılaşmanın 4. hakemi ise Belgin Kumru.

ANADOLU AVANTAJ ARAYACAK

 Geçen hafta evinde o kritik maçta Dardenelspor'u ağırlayan ve 90 dakika önde götürdüğü maçta son dakikalarda yediği golle berabere tamamlayan Anadolu Selçukluspor büyük bir avantaj yitirmişti. Anadolu Kartalı düşmeme mücadelesindeki en büyük rakibi Tarsus İdman Yurdu'nu deplasmanda mağlup ederek düşme hattından uzaklaşmayı planlıyor. Rakip Tarsus ise ligde zorlu günler geçiren ekiplerden. Geçen hafta deplasmanda Tokatspor ile karşılaşan Adana temsilcisi maçtan 3-2 mağlubiyetle ayrılmış ve büyük yara almıştı.

ANADOLU'DA EKSİK ÇOK

Tarsus İdman Yurdu ile zorlu bir karşılaşmaya çıkacak olan Anadolu Selçukluspor'da sakat ve cezalı oyuncular can sıkıyor. Geçen hafta oynana Dardenelspor maçında kart cezalısı durumuna düşen Gökay Işıtan, Emre Köksal ve Aydın Kuzu bugünkü önemli maçta forma giyemeyecek. Öte yandan sakatlıkları devam eden İbrahim Alan ve Abdülkerim Bardakçı ise bugün sahada yerlerini alamayacak.

LİGDE ZORUL MAÇLAR OYNANACAK

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta bugün önemli maçlar oynanacak. Anadolu'nun ligde kalma mücadelesi verdiği rakiplerinden Çankırıspor, Gazosmanpaşa deplasmanına çıkarken Dardenelspor Hatayspor'u ağırlayacak. Günün programı şöyle: Gaziosmanpaşa-Çankırıspor, İnegölspor-Yeni Malatyaspor, Kırklarelispor-Gümüşhanespor, Turgutluspor-Kartalspor, Dardanelspor-Hatayspor, Aydınspor 1923-Tokatspor, Pendikspor-Giresunspor, Göztepe-Sarıyer

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim