Konuyla ilgili Konya Yenigün Gazetesi'ne açıklamalarda bulunan Eser, Konya tarihinde bunun bir ilk olduğunu belirterek, Konya ve Türkiye basını için daha aktif bir şekilde çalışacaklarını bildirdi

Eski Konyaspor ve Konya Anadolu Selçukspor yöneticisi olan gazeteci, eski TSYD Konya Şubesi Başkan Vekili Ahmet Eser, geçtiğimiz aylarda yapılan Türkiye Spor Yazarlar Derneği (TSYD) Genel Merkez seçimlerinde Oğuz Tongsir'in listesinde yer alarak yönetim kurulu dahil olmuştu. Eser, yeni yapılan görev dağılımında TSYD Genel Sekreterliği'ne getirilerek, genel başkanın ardından en yetkili kişi oldu. Eser, yaptığı açıklamalarda bu göreve layık görülmenin çok onur ve gurur verici olduğunu ifade etti.
'KONYA TARİHİNDE BİR İLK'
TSYD Genel Merkez Genel Sekreterlik görevine getirilen Ahmet Eser, Konya Yenigün Gazetesi'ne açıklamalarda bulundu. Bu göreve layık görüldüğü için çok onurlu ve gururlu olduğunu belirten Eser, "TSYD çok büyük bir kurum. Burada genel merkezde böyle bir göreve layık görülmek mutlu etti. Birçok duayen gazeteci ağabeyimiz varken benim bu göreve getirilmem onur ve gurur verici. Konya tarihinde bu bir ilk... Ben de burada Konya ve Türkiye adına elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım" dedi.
'BENİM İÇİN MOTİVASYON'
Görev alanının genişlediğini belirten Ahmet Eser, Konya şubesi olarak ilkleri yaşamanın gurunu yaşadıklarını belirtti. Eser, "Genel Merkez Yönetim Kurulu'ndan sonra Genel Sekreterlik gibi asil bir göreve getirilmem beni gururlandırdı. Şimdi görev alanım daha da arttı. Ama, bu benim için daha büyük bir motivasyon olacak. Bundan sonra Türk Spor Basını'na daha aktif bir görevle hizmet etme bilinciyle daha çok çalışarak Genel Başkanımız ve Genel Merkez yönetim kurulunda yer alan tüm arkadaşlarımızla birlikte hizmet bayrağını zirveye taşımaya çalışacağız" ifadelerini kullandı.
TONGSİR VE ÇINAR'A TEŞEKKÜR'
Ahmet Eser, "Genel Sekreterlik görevine getirilmem nedeniyle bana destek olan Genel Başkanımız Oğuz Tongsir, Konya şube Başkanı Recep Çınar'a ve Genel Merkez yönetim kurulunda yer alan tüm yönetici arkadaşlarımıza teşekkür ederim" diyerek sözlerini sonlandırdı.
SPOR SERVİSİ
Editör: TE Bilişim