Kartal, Balıkesirspor karşısında alınan galibiyetin mutluluğunu yaşıyor. Yeşil-beyazlılarda genç oyuncu Mehmet Uslu, yeni stadyumda tarihi başarılar kazanmak istediklerini ifade ederek, Balıkesirspor karşısında alınan galibiyetin, Sivasspor galibiyeti ile anlam kazanacağını söyledi

 

Balıkesirspor karşısında yeni stadyumda ilk maça çıkmanın heyecanı ile birlikte mücadele ettiklerini ve zorlanmadan hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını söyleyen Kartal'ın genç oyuncusu Mehmet Uslu, bu sonucun yakalayacakları çıkışın ilk adımı olduğunu ifade etti. "Öncelikle böylesine güzel ve mükemmel bir ambiyansa sahip stadyumda oynamanın heyecanını ve mutluluğunu yaşadığım için kendimi şanslı hissediyorum' sözleriyle açıklamasına başlayan Uslu, "Gerçekten mükemmel bir stadyum. İnşallah burada nice önemli başarılara ve zaferlere imza atarız. İlk maçımızda kazandığımız için ayrıca mutluyuz. Bu tarihi anın bir parçası oldum. Maça gelince rakipten daha iyiydik. Kadro kalitemizi sahaya yansıttık ve istediklerimizi oyunun genelinde yapamadık belki ama yine de net bir skorla kazanmasını bildik. Öncelikle bizleri yalnız bırakmayan taraftarlarımıza, daha sonra da galibiyette emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. İnşallah Balıkesirspor maçı çıkışımızın ilk adımı olur ve devamını getiririz. Kadro kalitemizle ve inancımızla bunu hak ediyoruz" dedi.

TAKIM RUHU ÖNEMLİ BİR ETKEN

Mehmet Uslu, sakat oyuncuların yokluğunda yerlerinde oynayan isimlerinde takım başarısı için ellerinden geleni yaptığına işaret ederek, "Bu da zaten beraberinde başarıyı getirecek. Takımda oynayan oynamayan herkesin tek düşüncesi takımımızın başarısı. Bu birlikteliğin ve inanmışlığın bizi hedeflediğimiz yerlere getireceğine inanıyorum" diye konuştu.

SİVASSPOR GALİBİYETİ İLE ANLAMLI OLMALI

Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında deplasmanda oynayacakları Sivasspor maçı ile ilgili de görüşlerini açıklayan Uslu, "Ligde kolay maç yok ve her takım birbirini yenecek güce sahip. Sonucu o gün daha çok isteyenler belirliyor. Bizde bu konuda iştahlıyız ve Balıkesirspor maçında aldığımız galibiyeti daha da değerli kılma adına Sivasspor deplasmanından iyi bir sonuçla dönmeliyiz. Takım olarak bunu başaracak güce ve kadroya sahibiz. İnşallah o gün düşündüklerimizi sahaya yansıtır ve istediğimiz sonucu alırız" şeklinde konuştu.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim