Konyasporlu taraftarlar sosyal medya hesabından #Sonkurşunuatıyoruz hashtagi ile destek kampanyası başlattı. Konyasporlu taraftarlar Konyaspor’un ligde kalması durumunda çeşitli icraatlar sundu. Bazı taraftarlar, Konyaspor’un ligde kalması durumunda yemek sözü verirken bazı taraftarla ise genç taraftarlara maske, forma veya atkı temennisinde bulundu. Konyaspor taraftar grubu Nalçacılılar’ın Basın Sözcüsü İlker Kırnaz’da resmi sosyal medya hesabından bir mesaj yayımladı. Ligde kalınması durumunda 25 liseli öğrenciye Konyaspor maskesi alacağını söyleyen Kırnaz, yaptığı paylaşımda Nalçacılılar Grubu Tribün lideri İbrahim Apalı’ya da seslendi. İlker Kırnaz’ın payulaşımı şu şekilde: “Ligde kalırsak 25 liseli kardeşimize Konyaspor maskesi alacağım. İbrahim Apalı’da sezonun özetini yapan güzel bir koreografi hediye etsin bize. Artık 42 boyutlu olur herhalde değil mi reis” Bu paylaşıma cevap veren İbrahim Apalı’dan da yanıt gecikmedi. Apalı, “İnşallah ligde kalalım aklımızda olan iki tane koreografimiz var, hayata geçirelim.” diye konuştu.
Konyaspor hesapları da sosyal medya üzerinden vaadlerde bulundu. İşte bazı sayfaların vaadleri:
Konyaspor Yorum: “Ben ihtimal vermiyorum. Ancak Konyaspor öyle ya da böyle, amasıyla, fakatıyla bir şekilde ligde kalırsa 10 fakiri giydireceğim.” 
Konyaspor Tarihi: “Aynı sözü veriyorum. Bende 10 fakiri giydireceğim. Ürünler Konyaspor Store’dan alınacak inşallah.”
Konyaspor Scout: “Eğer Konyaspor ligde kalırsa, ihtiyacı olan bir kardeşimize 1 Maraton kombinesi ve 10 tane çocuğumuza da atkı hediyesi benden olsun.”
Forza Konyaspor: “Tüm öğrencilerime yaklaşık 500-600 civarıdır hepsine lokma döktürecem sözüm söz.”
Konyaspor Life: “10 öğrencinin okul ihtiyaçlarını karşılayacağım inşallah.”
Scout Anadolu 42: “Eğer Konyaspor, ligde kalırsa ihtiyaç sahibi bir çocuğa bir forma ve beş ihtiyaç sahibi kardeşime beş tane atkı da benden. Hadi inşallah.”
Rafet İpek Dondurma (Haydar Keleş): “Konyaspor düşmez ise ilk seyircili maça 10000 adet dondurma yaz reis.”
Mustafa Solak: “Ligde kalırsak tek takımı Konyaspor olan 15 yaş altı 3 kişiye Kuzey Alt kombinesi... Hasan Avcı'nın bu 3 kişiyi gereken hassasiyeti göstererek bulacağından eminim.
Konyasporlu taraftarların yaptığı bu paylaşımlar büyük ilgi gördü. 
SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim