Spor Toto Süper Lig temsilcimiz Atiker Konyaspor yeni sezon hazırlıklarını Avusturya’da sürdürürken, yönetim de yapılacak son 2 transfer için girişimlerini sürdürüyor.

Konyaspor Başkanı Ahmet Şan daha önce yaptığı açıklamalarda alacakları stoper ve santrforun  yıldız oyuncular olacağını açıklamıştı. Yönetim çalışmalarını büyük bir gizlilik içinde sürdürürken taraftar ise heyecanla yeni transferleri bekliyor.

DEMBA BA HEM MALİYETLİ HEM RİSKLİ

Atiker Konyaspor’un ses getirecek bir golcü transferi ile gündemi belirlemesi beklenirken, ortaya atılan ilk isim Demba Ba oldu. Yönetim bu transferi yalanladı ancak Konyaspor Futbol Komitesi’nin oyuncuyla ilgili bir çalışma yaptığı sonradan ortaya çıktı. Yıldız golcünün maliyetinin 3 Milyon Euro’yu bulması ve sakatlık durumunun net olmaması nedeniyle bu transfer askıya alınırken, Mousa Sow iddiası gündeme bomba gibi düştü. İddianın ardından Konyaspor taraftarı yıldız oyuncu için seferberlik başlattı.

RAKİP FENERBAHÇE

Fenerbahçe’de başarılı bir performans gösterdikten sonra 16 Milyon Euro’luk rekor bir bonservis bedeli ile Al Ahli kulübüne transfer olan Moussa Sow geçen sezon Fenerbahçe tarafından kiralanmıştı. Kulübünde 4 Milyon Euro alan Senegalli golcü Fenerbahçe’ye ise ücretinin yarısına imza atmıştı. Taraftarın oyuncuyu çok istemesi nedeniyle Konyaspor yönetiminin oyuncuyu gündeme aldığı iddia edildi. Sow’un son durumu ile ilgili bir ön araştırma yapan yönetimin en büyük rakibi oyuncuyu yeniden kiralamak isteyen Fenerbahçe. 

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim