Torku Konyaspor taraftarı yönetimin transfer politikasından endişe duyuyor. Kesinleşen transferlerden Dossa Junior ve Alban Meha'yı mesafeli karşılayan yeşil-beyazlı taraftarlar Serkan Kırıntılı ve Selçuk Alibaz isimlerinin ön plana çıkmasından sonra yönetimi eleştiri yağmuruna tuttu

Spor Toto Süper Lig temsilcimiz Torku Konyaspor'da transfer hareketliliği sürüyor. Alban Meha ve Dossa Junior'u kadrosuna katan Kartal iç transferde de Hasan Kabze, Mehmet Güven, May Mahlangu, Özgür Özkaya, Kokalovic, Barış Örücü gibi isimlerle yollarını ayırmıştı. En az 6 oyuncu daha transfer edeceği açıklanan yeşil-beyazlılarda son olarak Serkan Kırıntılı ve Selçuk Alibaz isimleri gündeme geldi. Bu iki transferin yönetim tarafından doğrulanması ise Konyaspor taraftarını çileden çıkardı.

TARAFTAR TEPKİ GÖSTERDİ

Torku Konyaspor'da giden ve gelen isimlerin netleşmeye başlamasıyla taraftarda memnuniyetsizlik baş gösterdi. Özellikle Mehmet Güven ve Hasan Kabze'nin gidişi sosyal medyada oldukça tartışıldı. Ardından Alban Meha ve Dossa Junior transferine mesafeli yaklaşan yeşil-beyazlı taraftarlar Serkan Kırıntılı ve Selçuk Alibaz isimlerinin yönetim tarafından doğrulanmasından sonra tepkisini göstermeye başladı. Gelen isimlerin kalitesinden şüphe duyan Konyaspor yönetimini eleştiri yağmuruna tuttu. Daha kaliteli isimlerin takıma kazandırılmasını bekleyen yeşil-beyaz renklere gönül verenler "Avrupa Ligi için takım kurulacağını sanıyorduk, PTT 1. Lig için takım kuruyorlar" ifadeleri ile yönetime yüklendi.

YILDIZ TRANSFER AÇIKLAMASI

KAFALARI KARIŞTIRDI

Önceki gün Torku Konyaspor transfer sorumlusu Selçuk Aksoy'un "Yıldız transfer yapmayacağız. Hocamızın oyun sistemine uygun oyuncuları kadromuza katacağız" açıklamasından sonra Konyaspor taraftarının eleştirisi iyice yoğunlaştı. Yönetimin bonservisi olmayan vasat futbolcularla takımı kazandırdığını düşünen taraftarlar sosyal medyada ateş püskürdü. Konyaspor'a daha kaliteli futbolcuların kazandırılması gerektiğini savunan taraftarlar yönetimin ekonomik korkularla kötü bir transfer politikası güttüğünü düşünüyor.

İSKETELET BOZULDU

Torku Konyaspor yönetiminin her transfer döneminde yaptığı "takımın iskeletini bozmayacağız" açıklaması yine havada kaldı. Şimdiden takımdan 9 futbolcuyu gönderen yönetimin, eğer önemli transfer hamleleri yapmazsa kamuoyu baskısının hedefi haline  gelmesi bekleniyor. Özellikle orta sahaya ve forvete alınacak oyuncular merakla beklenirken taraftarın tavrını bu transferden sonra daha sert göstermesi bekleniyor.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim