Süper Lig’in 11. haftasında temsilcimiz İttifak Holding Konyaspor Cumartesi günü saat 17.30’da deplasmanda Demir Grup Sivasspor ile karşılaşacak. Yeşil beyazlılar bu zorlu maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Konya Büyükşehir Kayacık Tesisleri’nde dün yapılan antrenman saat 15.00’te gerçekleştirildi. Teknik Direktör Aykut Kocaman yönetiminde koşu ve sınma hareketleri ile başlayan antrenman, taktik çalışma ile sona erdi. Anadolu Kartalı bugün 14.00’te yapacağı çalışma ile hazırlıklarını sürdürecek.

TARAFTAR KIZGIN

Sezona büyük umutlarla giren İttifak Holding Konyaspor’da ardı ardına alınan sonuçların ardından taraftar takıma tepkili. Yeni Malatyaspor ve Fenerbahçe’ye yenilen Konyaspor’da  kupada Eyüpspor‘dan elenilmesinin ardından Gençlerbirliği maçında son dakikada yenilen gol bardağı taşıran son damla oldu.

Yeşil beyazlı renklere gönül verenler Sivasspor maçında oyuncuların kendilerini affettirmelerini bekliyor.

CAMİA KAÇAN FIRSATLARA YANIYOR

Sezona iyi başlangıç yapmasına rağmen istediği sonuçları alamayan Konyaspor, 3 maçlık kötü seri ile çok büyük fırsat tepti. Ankaragücü, Antalyaspor, Malatyaspor ve Gençlerbirliği maçlarında olduğu gibi şanssız puan kayıpları yaşayan Anadolu Kartalı, adeta zirve hesapları yapabileceği bir sezonda çalkantılı bir döneme girdi

Yeşil beyazlılar Sivasspor maçıyla birlikte ligde yeni bir sayfa açmayı umuyor.

ÇALIMBAY: ZOR MAÇ OLACAK

Öte yandan rakip Sivasspor’da Konyaspor hazırlıkları devam ediyor. Konyaspor’un dirençli bir takım olduğunu, maçın kolay olmayacağını belirten Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, “Konya maçını kendi sahamızda, kendi taraftarımız önünde oynayacağız. Bir de çok iyi bir galibiyet alıp dönmüşüz. Onun için bu maçı da iyi bir şekilde bitirmek istiyoruz. Kolay olmayacak bir maç çünkü. Konyaspor, çok dirençli bir takım. Çok zor geçecek bir maç. Takımın yüzde 80’nini tanıyorum. Geçen sezon beraber çalıştığım bir takım, kolay olmayacak. Takımımıza da anlattık bu maçın kolay olmayacağını, zor geçeceğini. Bizi zor bir maç bekliyor ama sabredeceğiz, 90 dakika neyimiz var neyimiz yok vereceğiz. Akıllı şekilde hareket edeceğiz. Galip gelmek için ne gerekiyorsa sahada yapacağız" ifadelerini kullandı.
Teknik Direktör Rıza Çalımbay yönetiminde koşuyla başlayan antrenman, ısınma hareketleri ile devam etti. Isınma hareketlerinin ardından 2 grup halinde top kapma ve pas çalışması yapan kırmızı-beyazlılar, çift kale maçla idmanı tamamladı. Antrenmana sakatlığı bulunan Sergey Rybalka katılmadı.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim