Konya’daki çalışmalarını tamamladıktan sonra ikinci etap kamp çalışmaları için Erzurum’a giden yeşil beyazlı temsilcimiz Konya Anadolu Selçukspor, buradaki kondisyon ve taktik çalışmalarını sürdürüyor. Geçen sezon kadrosunda bulunan birçok tecrübeli oyuncu ile yollarını ayıran ve yaş ortalamasını 21’e kadar düşüren Yavru Kartal, önümüzdeki günlerde bir genç oyuncu daha transfer edecek. Burada iki hazırlık maçı yapmak isteyen Konya Anadolu Selçukspor’un rakiplerinin bugün belli olması bekleniyor.

HAZIRLIKLAR ALPER AVCI GÖZETİMİNDE

Konya Anadolu Selçukspor’un Erzurum’da yaptığı ikinci etap kamp çalışmaları yorucu bir şekilde devam ediyor. Yeşil beyazlılarda Teknik Direktör Alper Avcı, antrenmanlarda oyunu sık sık durdurarak oyuncularına uyarılarda bulunuyor. Konya’da kampta takımının yanında olamayan Alper Avcı, UEFA Pro Lisans kursunun tamamlanmasının ardından kampa katılmıştı. Konya Anadolu Selçukspor’da Erzurum kampı sıcak havaya rağmen kondisyon ve taktik çalışmaları ile devam ediyor.

EMRE CAN’IN DURUMU BELİRSİZ

Temsilcimiz Atiker Konyaspor’un Avusturya kampına dahil etmediği Emre Can Atila’nın durumu belirsizliğini koruyor. Konya’da ve Erzurum’da yapılan kamplarda takımla birlikte çalışan ancak son kampa götürülmeyen oyuncunun TFF 1. Lig ekipleri ile görüştüğü iddia ediliyor. Atila, bu takımlardan biri ile anlaşamadığı taktirde Konya Anadolu Selçukspor kampına dahil olacak. Yeşil beyazlı takımda, kampa götürülmeyen Özkan Taştemur ve Mücahit Akçay da Konya Anadolu Selçukspor kampına dahil olmuştu. Yavru Kartal, önümüzdeki günlerde bir genç oyuncu daha transfer edecek. 

İKİ HAZIRLIK MAÇI YAPACAK

Erzurum’da çalışmalarına devam eden Spor Toto 2. Lig temsilcimiz Konya Anadolu Selçukspor, bu kamp sürecinde iki hazırlık maçı yapacak. Kampın son 5 günündeki maçlar 26 ve 29 Temmuz tarihlerinde oynanacak. Konya Anadolu Selçukspor’un rakipleri bugün belli olacak. Yeşil beyazlı takımın Erzurum’daki ikinci etap kamp çalışmaları 30 Temmuz’da sona erecek.

METE ALİ MAVİŞ

Editör: TE Bilişim