Yönetimin, teknik heyetin ve futbolcuların katıldığı yemekte konuşan Konyaspor Kulüp Başkanı Ahmet, her yönüyle bir spor kulübü olmak için çalıştıklarının vurgusunu yaptı

Yeşil-beyazlı temsilcimiz Torku Konyaspor, hafta sonunda oynanacak olan Fenerbahçe maçı öncesinde yöneticiler tarafından verilen moral yemeğinde bir araya geldi. Yemekte Torku Konyaspor yöneticileri, teknik heyet ve futbolcular ve kulüp personeli yer aldı. Yemeğin ardından konuşma yapan Torku Konyaspor Kulüp Başkanı Ahmet Şan, önümüzdeki süreçte basketbol kulübünü tam anlamıyla bünyelerine dahil edeceklerini, diğer branşlarda da çalışmaların sürdüğünü belirterek, "Konyaspor'u gerçek bir spor kulübüne dönüştürme çabaları var" dedi.

BİZ BİR AİLEYİZ

Torku Konyaspor yönetimi tarafından verilen yemekte bir konuşma yapan Kulüp Başkanı Ahmet Şan, "Biz bir aileyiz. Belki Yönetim Kurulu'ndaki tüm arkadaşlarımızı görmüyorsunuz. Ama geri planda kulüp için çalışan birçok arkadaşımız var ve onlarda işin mutfağında. Yeni stadyumumuza taşınan kulüp binamıza hem güncel hem de daha önceki futbol takımlarımızda oynamış futbolcuların, teknik direktörlerin ve yöneticilerin de yer alacağı ve kupalarımızın sergileneceği bir müze oluşturuyoruz. Konya'mız, Türkiye'nin büyük şehirlerinden bir tanesi. Sanayisi ve tarımıyla, ama son yıllarda özellikle stadyum yapıldıktan sonra ve burada oynanan milli maçlarla birlikte futbolda da söz sahibi bir şehir dahası bir futbol şehri oldu" diye konuştu.

GERÇEK BİR SPOR KULÜBÜ

Başkan Ahmet Şan, Konyaspor'un futbol branşının yanı sıra yeni açılacak branşlarla ve şubelerle birlikte bir spor kulübü halini alacağını da belirterek şöyle konuştu, "Basketbol Süper Ligi'nde mücadele veren basketbol takımına yeteri kadar destek olamadık ama yeni sezonda inşallah basketbol branşını da tam anlamıyla bünyemize dahil edeceğiz. 2.Lig'de Konya Anadolu Selçukspor pilot takımımız var. İnşallah önümüzdeki haftalarda yüzme branşı açıyoruz, voleybol takımımız var. Konyaspor'u gerçekten bir spor kulübüne dönüştürme çalışmaları var. Aykut Hocamla bu ikinci çalışma dönemimiz. Daha önceki dönemde de şimdi kullandığımız Tatlıcak'taki tesislerimiz inşa edilmişti. O zamanda teknik direktörümüz ve teknik heyetimizin talebi üzerine yapılmıştı. Şimdi yine Ankara Yolu'ndaki tesislerimiz yenilendi. İnşallah orada daha modern bir tesise kavuşacağız. Bunlar tabi olmazsa olmazlar. Tesisleşme, altyapı ve ekonomik imkanlar. Bunları zamanla yerine getiriyoruz."

HERKESE TEŞEKKÜR ETTİ

"Bugüne kadar geride kalan 10 hafta içerisinde gayet güzel bir performans yakaladık. Başta Aykut Hocamız olmak üzere teknik heyetimize ve siz değerli futbolcu arkadaşlarımıza Konyaspor taraftarları ve tüm Konyaspor camiası adına da teşekkür ediyorum" diyen Torku Konyaspor Kulüp Başkanı Ahmet Şan, "Geçen senenin üzerine koyarak gideceğiz demiştik ve kendimize öyle bir hedef koymuştuk. Bugüne kadarda bu hedefin üzerinde gidiyoruz. Hem devre arasında hem de sezon sonunda inşallah geçen sezonun üzerinde üzerinde bir başarıyla tamamlarsak bu sezon zaten hedefimize ulaşmış oluruz. Önemli olan buradaki birlik ve beraberliği, takım ruhunu sağlamak. Bunu zaten hem teknik heyetimiz hem de sizler güzel bir şekilde yapıyorsunuz. Bize düşende üzerimize düşen yükümlülükleri yerine getirmektir" şeklinde görüş belirtti.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim