Kadrosuna Konyaspor'da Ali Dere gibi önemli oyuncuları dahil eden Yeşil beyazlılar son olarak 1998 doğumlu Mehmet Emin Güneş'i transfer etti

Atiker Konyaspor'un pilot takım olan temsilcimiz Konya Anadolu Selçukspor'da ikinci yarı hazırlıkları sürüyor. Transfer çalışmalarına da devam eden Yeşil beyazlılar bir gurbetçi oyuncuyu daha kadrosuna kattı. Sezon sonunda en kötü ihtimalle play – off potasında yer almak isteyen Yavru Kartal, tercihlerini genç oyunculardan yana kullanıyor. Sezon başında Süleyman ve Özkan gibi futbolcuları kadrosuna dahil eden Konya Anadolu Selçukspor, Fransa'dan gurbetçi oyuncu Mehmet Emin Güneş ile anlaşma sağladı.

BİR GURBETÇİ DAHA

Spor Toto 2. Futbol Ligi Beyaz Grup'ta sezonun ikinci yarısına güçlü bir kadro ile girmeyi arzulayan Konya Anadolu Selçukspor eksik bölgelerini takviye etmeyi sürdürüyor. Yeşil beyazlılar gurbetçi futbolculardan Mehmet Emin Güneş'i kadrosuna kattı. Antalya kampında takım ile birlikte çalışan Güneş, U19 Milli Takımı'nın kampından davet almıştı. Milliler Moldova U19 Milli Takımı ile oynayacağı özel müsabakanın aday kadrosunda yer alan Mehmet Emin Güneş, kamp çalışmalarının ardından yeniden takıma katılacak. Fransa'dan transfer olan 1998 Konya Meram Doğumlu Mehmet Emin Güneş, Konya Anadolu Selçukspor ile 4.5 yıllık sözleşme imzaladı.  

ALİ DERE VE EREN KADROYA DAHİL EDİLMİŞTİ

Konya Anadolu Selçukspor ligde ilk devrenin bitmesinin ardından transfer çalışmalarına başlamıştı. İkinci yarıda üst sıralarda yer almak isteyen Yeşil beyazlılar, Konyaspor'dan ayrılan Ali Dere ve forvet oyuncusu Eren Açıkgöz ile anlaşma sağladı. Yavru Kartal, sezon başında bir üst lig hedefi belirleyerek ciddi bir çalışma içine girmişti.

KARTAL SALONDA ÇALIŞTI

Spor Toto 2. Futbol Ligi Beyaz Grup'ta sezonun ikinci yarısının ilk haftasında Kahramanmaraşspor'a konuk olacak Konya Anadolu Selçukspor hazırlıklarını sürdürüyor. Yeşil beyazlılar önceki akşam Meram Endüstri Meslek Lisesi Spor salonunda çalışırken antrenmana U19 Milli takımımızın kampında bulunan Mehmet Emin Güneş ve tedavi süreci devam eden Seddar Karaman çalışmada yer almadı. Endüstri Meslek Lisesi öğrencilerinin de tribünden takip ettiği çalışma teknik direktör Cenk Özcan ve yardımcıları nezaretinde gerçekleştirilirken ısınma hareketlerinin ardından futbolcuları dar alanda pas çalışması yaptı. Antrenman taktik çalışma ile tamamlandı.  

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim