Futbol Amatör Kümede 2011-2012 sezonu tüm hızıyla devam ederken geride kalan haftada bazı maçlar kar yağışı nedeniyle oynanamadı. Konya Amatör Küme Süper Grup ve 1.Küme’de Pazar günü oynanması gereken; Kuluspor-Cihanbeyli Belediyespor, Seydişehir Gücü-Konya Başakspor, Akşehir Gençlikspor-Akşehir Endüstrispor ve Akşehir Belediye Kültürspor-İhsaniye Gençlerbirliği maçları hava şartlarından dolayı tertip komitesi tarafından ileri bir tarihe ertelendi. Süper gruba dahil Ereğlispor - Muhasebe Gençlerspor maçı ise hakem Volkan Çetinkaya tarafından sahanın futbol oynamaya elverişsiz olmasından dolayı ileri bir tarihe ertelendi. Bu maçlarla ilgili kararlar tertip komitesinin ilk toplantısında karara bağlanarak ilgili kulüplere tebliğ edilecek.
Futbol Amatör Küme Süper Grupta geride kalan 9. haftada sadece 3 maç oynandı. sahasında Stadspor’u konuk eden Çatalhöyük Çumra Belediyespor rakibini 4-1 yenerek 15 puanla zirveye yerleşti. Kırmızı-yeşilli ekip Karapınar’ın bay geçtiği haftada averajla rakibinin üzerine çıktı. Muhasebe Gençlerspor Ereğli deplasmanından futbol oynamadan geri döndü Maçın hakemi Volkan Çetinkaya sahanın futbol oynamaya elverişsiz olmasından dolayı maçı tatil etti. Muhasebe ekibi 3. sırada Ereğlispor ise haftayı 6. sırada tamamladı. Alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Selçukspor gurubun güçlü ekiplerinden Kadınhanı Belediyespor’u 3-1 yenerek puanını 9 yaptı ve 7. sıraya yükseldi. Bir başka alt sıralardan kurtulmak isteyen ekip Maliyespor ise Bozkır Gençlerbirliği’ni 3-1 yenerek art arda 2. galibiyetini alarak puanını 7 yaptı. Mavi-beyazlı ekip 9. sırada haftayı tamamladı.
1. KÜMEDE MAÇLAR KARA TAKILDI
Futbol Amatör 1. Kümede maçlar kar engeline takıldı. 1.Küme’de Pazar günü oynanması gereken, Seydişehir Gücü - Konya Başakspor, Akşehir Gençlikspor - Akşehir Endüstrispor ve Akşehir Belediye Kültürspor - İhsaniye Gençlerbirliği maçları hava şartlarından dolayı tertip komitesi tarafından ileri bir tarihe ertelendi. Bu ertelemeler nedeniyle A Grubunda sadece 1 maç oynandı. Yeni Meramspor ile Ladikspor’un karşı karşıya geldiği ve toplam 5 golün atıldığı maçta gülen taraf 3-2’lik skorla Ladikspor oldu. Yeni Meram 8 puanda kalırken Ladikspor da puanını 8 yaptı. B grubunda ise kar yağışı nedeniyle maç oynayamayan Seydişehir Gücü koltuğu İçeri Çumra’yı 5-2 yenen Derespor’a devretti. Araplarspor ise Karapınar Esnaf deplasmanında 2-1 yenilerek ateş hattına girdi. 
 
Editör: TE Bilişim