17 Ekim Çarşambagünü Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu ve Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'ınkatılımlarıyla gerçekleştirileceğini belirten Konyaspor Basın Sözcüsü İbrahimÇınar tamamlandığında Süper Lig'de mücadele eden Torku Konyaspor olarakmaçlarını yeni stadyumda oynayacaklarına inandığını söyledi.

Konya'nın yıllardır özleminiçektiği yeni ve modern bir stadyuma kavuşması adına atılan adımların meyvesiniverdiğini ve yapımına başlanılan stadyumunun temelinin 17 Ekim Çarşamba günüatılacağını ifade eden Çınar, "Yıllardır ihtiyacı duyulan veKonya'ya yakışan stadyumun yapımına Haziran ayı içerisinde başlanılmış ve geridekalan yaklaşık 3 aylık süre içerisinde çalışmalar tüm hızıyla devam etmektedir.Bu önemli projenin temel atma törenini 17 Ekim Çarşamba günü Dışişleri Bakanıhemşehrimiz Ahmet Davutoğlu ve Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'ınkatılımlarıyla gerçekleştireceğiz. Tamamlandığında Türkiye'nin en yeni ve enmodern stadyumlarından biri olacak bu proje yalnızca stadyumla sınırlıkalmayacak olup, çevresindeki spor ve yaşam alanlarıyla birliktevatandaşlarımıza hizmet verirken, kulübümüze de kalıcı gelirler sağlayacak birkimlikte olacaktır. Yeni stadyumumuzun şimdiden ülkemize ve Konya'mıza hayırlıolmasını dilerken, Torku Konyaspor olarak yeni sezonda Süper Lig'eyükseleceğine inandığımız takımımızın maçlarını bu stadyumda oynayacağınainanıyoruz" şeklinde görüş belirtti.

Kulübün bir yandan ekonomiksorunlarla uğraşırken diğer taraftan da kurumsallaşma adına çalışmalarınısürdürdüğünü de sözlerine ekleyen Basın Sözcüsü İbrahim Çınar, "Buişler tabiki kolay değil ve süre istiyor. Taraftarlarımızdan kulübümüzün ürünlerininsatışı noktasında çok yoğun bir talep var. Bu konuda yeni internet sitemizaracılığıyla online store mağazasını faaliyete geçirmek için çalışmalar devamediyor. En kısa zamanda Torku Konyaspor'un ilk planda formaları, daha sonra isediğer ürünleri resmi sitemiz aracılığıyla oluşturulacak 'Online Store'mağazasında satılacak" dedi.

SPOR SERVİSİ


Editör: TE Bilişim