Hentbol Erkekler Süper Lig temsilcimiz Selçuklu Belediyesi Hentbol takımı, bugün deplasmanda Ankara İl Özel İdare ile Play-Out 8. maçına çıkıyor. Saat 15.00'da Türkiye Hentbol Federasyonu Salonu'nda oynanacak olan ile temsilcimiz, bir sonraki sezonda Süper Lig'de yer alabilmek adına Ankara deplasmanında galibiyet arayacak

Hentbol Süper Lig'de sezonun tamamlanması ile başlayan ligde kalma yarışı Play-Out karşılaşmaları ile devam ediyor. Ligi 13. sırada tamamlayarak kötü bir sezonu geride bırakan Selçuklu Belediyesi Hentbol takımı da, bugün Play-Out 8. maçında deplasmanda Ankara İl Özel İdare'ye konuk olacak. Gelecek sezon da Süper Lig'de yer almak isteyen mavi beyazlılar, bu karşılaşma ve kalan maçlarından galibiyetle ayrılmak zorunda. Play-Out'lar da şimdiye kadar 6 karşılaşmaya çıkan temsilcimiz burada da umduğunu bulamayarak, oynadığı 6 karşılaşmadan 4 mağlubiyet, 1 beraberlik alırken sadece 1 kez galip gelebildi. Selçuklu Belediyesi, Ankara deplasmanı sonrası 23 Mayıs'ta, ertelenen Play-Out 7. maçında Anafen Koleji'ni ağırlayacak.

 

SELÇUKLU'NUN SON ŞANSLARI

Sağlam bir alt yapısı olmasına karşın bu sezon Süper Lig'de vasat bir performans sergileyen Selçuklu Belediyesi, büyük uğraşlar vererek yükseldiği Hentbol Süper Ligi'nde sonraki sezonda da yer alabilmek için mücadele veriyor. Normal sezonda hedeflerine ulaşamayan ve ligi 13. sırada tamamlayarak hayal kırıklığı yaratan mavi beyazlılar ligde kalma şansını devam ettirebilmesi için, puan kaybetmemek zorunda. Bugün Ankara deplasmanında İl Özel İdare'ye konuk olacak ekip, kalan 3 karşılaşmada da hanesine puan yazdırırsa Play-Out ilk maçlarında yaşadığı kayıpları büyük oranda telafi edebilecek.

ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ MOGAZ

Erkekler Hentbol Spor Toto Türkiye Kupası finalinde Rainbow Kayserispor'u yenen Beşiktaş Mogaz, kupanın sahibi oldu.İzmir Celal Atik Spor Salonu'nda oynanan dörtlü final müsabakalarında ilk olarak Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor'u saf dışı bırakan Beşiktaş Mogaz, final maçında da Rainbow Kayserispor'u yenerek mutlu sona ulaştı. Kupayı 10. kez müzesine götüren siyah-beyazlı ekip, Türkiye Kupası'nı geçen sezon da İzmir'de kazanmıştı.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim