Konyaspor'a ve Konya Sporu'na hizmet etmiş başkan, yönetici, teknik adam ve oyuncuların katılımıyla oluşşturulan 'Sporda Ahde Vefa Oluşumu' Torku Konyaspor Kulüp Başkanı Ahmet Şan'ı makamında ziyaret etti. Konya Büyükşehir Torku Arena Stadyumu'nda bulunan kulüp binasında gerçekleşen ziyarete TÜFAD Konya Şube Başkanı İsmet Karababa, oluşumun öncülüğünü yapan Mehmet Kabran, eski yöneticiler, futbolcular ve gazeteci Kemal Soylu'nun yer aldığı ekip katıldı.


'Sporda Ahde Vefa Oluşumu' hakkında bilgi alış verişinde bulunulduğu ziyaretin ardından kısa bir açıklama yapan Kulüp Başkanı Ahmet Şan, " Sporda Ahde Vefa Oluşumu Büyük ve güzel bir oluşum. Bizim bir aile olduğumuzun, büyük bir camiayı temsil ettiğimizin ve aidiyet duygusunu ortaya koyduğu için bunu önemsiyoruz. İnşallah bu tür çalışmaları sizlerle birlikte yapacağımız işbirliği ile daha da geliştiririz. " diye konuştu.

'Sporda Ahde Vefa Oluşumu' kurucularından Mehmet Kabran ise, yapılan ziyaretten dolayı mutlu olduklarını ifade ederek, "Sayın Başkanımızın fikirlerini aldık. İnşallah ilerleyen dönemlerde el birliğiyle Konyaspor'a hizmet etmiş herkesi onure etmeye çalışacağız.' dedi.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim