Yapılan yatırımları yerinde inceleyen Bakan Kılıç ve beraberindeki heyet Konyalı sporcular ile de bir araya gelerek, sporcular ile sohbet etti

Gençlik ve Spor Bakanımız Akif Çağatay Kılıç 09 Mayıs 2015 Cumartesi günü Beyşehirde'ki programında İlçemizde yapımı devam eden Gençlik Merkezi inşaatı ve Beyşehir Gençlik ve İzcilik Eğitim Tesisleri'nde incelemelerde bulundu. Daha sonra Konya Kent Meydanında yapılan 8. Uluslararası Öğrenci Buluşması'na katılan Bakanımız Kılıç Wuşhu takımı ve Okçuluk sporcularının gösterilerini izledi Gösterilerin ardından Konya Valisi Muammer Erol, GSB Müsteşarımız Faruk Özçelik ve protokol üyeleriyle 8. Uluslararası Öğrenci Buluşması'nın açılışını gerçekleştiren Bakanımız Çağatay Kılıç, ülkelerin stantlarını ve Konya Gençlik Merkezimizin standını gezerek Çumra'ya hareket etti. 

Bakanımız Akif Çağatay Kılıç daha sonra Çumra ilçesindeki stadyumda incelemelerde bulundu.  Burada Çumra Çatalhöyük Spor Kulübü sporcuları ile sohbet eden Kılıç, sporcularla hatıra fotoğrafı çekimi sonrası halı sahada amatör maçın başlama vuruşunu yaptı. Bir süre maçı izledikten sonra yapımı devam eden Kapalı Yüzme Havuzu ve Gençlik Merkezi inşaatı hakkında İl Müdürü Ömer Ersöz'den bilgi alan Bakan Kılıç, Konya Mevlana Müzesi ziyareti ardından Konya'dan ayrıldı.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim