Konyaspor, ligin ilk haftasındaki Çaykur Rizespor maçından önce anlaşma sağlanan firma sözleşme imzalayacak

Spor Toto Süper Lig temsilcimiz Atiker Konyaspor'da ligin başlamasına kısa bir süre kala forma sponsorluk anlaşması yapıldı. Yeşil beyazlı temsilcimiz ismini henüz açıklamadığı firma ile bu hafta içinde resmi sözleşme imzalayarak kamuoyuna duyuracak. Stadyum isim sponsorluğu için de çalışmalarını sürdüren Konyaspor'un, kısa süre içerisinde bir firma ile anlaşması bekleniyor. Öte yandan UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele edecek olan Konyaspor'un, rakiplerinin belli olacağı kura çekimi 26 Ağustos tarihinde Monaco'da yapılacak. Kura çekimine Konyaspor Kulüp Başkanı Ahmet Şan ve Konyaspor Kulüp Müdürü Muhammed Ak katılacak.

FORMA SPONSPORLUK 

ANLAŞMASI YAPILADI

2015 – 2016 sezonunun ardından Torku ile sponsorluk anlaşmasını yenilemeyen Spor Toto Süper Lig temsilcimiz Atiker Konyaspor, yeni sezon öncesinde ilk olarak isim sponsorluğu için Atiker firması ile anlaşma sağlamıştı. Uzun bir süredir forma ve stadyum ismi için görüşmelerini sürdüren Yeşil beyazlı temsilcimiz, forma sponsorluğu için bir firma ile anlaştı. İsmi açıklanmayan firma ile Atiker Konyaspor, önümüzdeki günlerde sözleşme imzalayacak. Ayrıca Avrupa Ligi temsilcimiz, stadyum ismi için yaptığı görüşmeleri önümüzdeki günlerde sonuçlandırmayı planlıyor.

AHMET ŞAN MONACO YOLCUSU

Spor Toto Süper Lig temsilcimiz Atiker Konyaspor, geçtiğimiz yıl ligi üçüncü sırada tamamlayarak UEFA Avrupa Ligi'ne direkt olarak katılmaya hak kazandı. Konyaspor'un rakiplerinin belli olacağı kura çekimi 26 Ağustos'ta Monaco'da gerçekleştirilecek. Kura çekimine Konyaspor'u ve şehrimizi temsilen Kulüp Başkanı Ahmet Şan ve Kulüp Müdürü Muhammed Ak katılacak. Yapılacak olan kura çekimlerine Yeşil beyazlı temsilcimiz Atiker Konyaspor, dördüncü torbadan dahil olacak.

BAŞKAN BASIN TOPLANTISI DÜZENLEYECEK

Atiker Konyaspor Kulüp Başkanı Ahmet Şan, Spor Toto Süper Lig'in başlamasından önce kulübün ekonomik durumunun açıklanacağı bir toplantısı düzenleyecek. Yeşil beyazlı temsilcimiz Konyaspor'un Başkanı Ahmet Şan, yapılacak olan toplantıda son dönemde oluşan soru işaretlerinin tamamına cevap verecek. Yeni sezonun ardından Konyaspor'un tüm borçlarının sona ereceği açıklanacak. Atiker Konyaspor önümüzdeki süreçte borçsuz bir kulüp olarak mücadele edecek.

YUNUS ALTINBEYAZ

 

 

 

 

Editör: TE Bilişim