Yavru Kartal Konya Anadolu Selçukspor, ligin 9.hafta maçında Manisa Büyükşehir Belediyespor’u konuk etti. Bu maçtan 4-0 gibi ağır bir yenilgi alan yeşil beyazlılarda Teknik Direktörü Tayfun Türkmen, yaptığı açıklamalarda bütün sorumluluğun kendisine ait olduğunu ifade etti. Maç hakkında da konuşan Türkmen, 2-0’dan sonra yaşanan baskının atılmasının güç olduğunu dile getirerek, maç sonunun ağır olduğunu sözlerine ekledi.

SONUÇ ÜZÜCÜ VE AĞIR OLDU

Konya Anadolu Selçukspor’un iç sahada oynadığı ve 4-0 kaybettiği Manisa Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Tayfun Türkmen, duran toptan yenilen golün bütün planları bozduğunu ifade ederek, “Kendi sahamızda kazanmamız gereken bir maçtı. Bütün düşüncemiz kazanmak üzerineydi. Karşılaşmaya iyide başladık. Ama tam devre arasına girerken duran toptan yediğimiz gol bütün planlarımızı, bütün oyun konsantrasyonunuzu bozdu. İkinci yarıda o tempoyu yeniden yakaladık. Skoru dengeye getirecek pozisyonlarda bulduk, ancak değerlendiremedik. Devamında penaltıdan yediğimiz gol ile skor 2-0 oldu ve psikolojik olarak oyuncularımız çok etkilendi. Birkaç haftadır üzerlerinde ciddi bir baskı vardı. Skor 2-0 olduktan sonra bu psikolojiyi aşmak zordu. Sonrasında gelen kırmızı kartla birlikte bütün direnç düştü... Üzücü bir maç ve ağır bir sonuç oldu” dedi.

KONSANTRE OLMAK ZORUNDAYIZ

Yaptığı değerlendirmeklerin devamında yaşanan kötü gidişatın bütün sorumluluğunu kendi üstüne aldığını dile getiren Türkmen, Üst üste üçüncü yenilgimizi aldık. Kendi adıma bütün sorumluluğu üzerime alıyorum. Geçtiğimiz hafta içinde oynadığımız Etimesgut maçının ardından yönetim kurulumuzla konuştuk, değerlendirme yaptık. Bu maçtan sonrada gerekli değerlendirmeler yapılacaktır. Sonuçta bu maçı unutmak zorundayız. Bir şekilde önümüzdeki maçlara konsantre olmak zorundayız” diyerek sözlerini tamamladı.

10.HAFTADA RAKİP PENDİKSPOR

Son üç maçında da mağlubiyet ile ayrılan ve düşme hattına doğru gerileyen Konya Anadolu Selçukspor, 10.hafta maçında Cumartesi günü Pendikspor’a konuk olacak. Pazartesi gününü izinli geçiren yeşil beyazlı takım, bugün bu maçın hazırlıklarına başlayacak. Pendikspor, ligde topladığı 15 puan ile 6.sırada yer alıyor.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim