Yeşil-beyazlılar bugün saat 16.00'da tesislerinde yapacağı ter antrenmanının ardından kampa girerek maç saatini beklemeye başlayacak

Atiker Konyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 24.haftasında iç sahada oynayacağı Medipol Başakşehir maçının hazırlıklarında sona geldi. Geride kalan hafta deplasmanda Adanaspor'u 1-0 ile geçerek büyük bir moral depolayan yeşil-beyazlılar, hafta başından bu yana sıkı bir çalışma süreci geçirmişti. Anadolu Kartalı, bu sezon ligin flaş ekipleri arasında yer alan Medipol Başakşehir karşısında galip gelmek istiyor. Bugün Konya Büyükşehir Belediyesi Kayacık Tesisleri'nde saat 16.00'da yapacağı ter antrenmanının ardından kampa girecek olan Konyaspor, akabinde maç saatini beklemeye başlayacak. Yarın Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda oynanacak Başakşehir karşılaşması ise yine saat 16.00'da başlayacak.

SIKI ÇALIŞTILAR

Geride kalan hafta deplasmanda oynanan Adanaspor maçının ardından sıkı bir hazırlık sürecine giren Atiker Konyaspor, gözüne ligin flaş ekiplerinden Medipol Başakşehir'i kestirdi. Anadolu Kartalı rakibi karşısında galip gelmek için hafta başından bu yana sıkı ve disiplinli bir çalışma sürecinden geçti.

ÖZGÜVENLER TAMAM

Adanaspor karşısında zorlu bir 110 dakikayı geride bırakan Konyasporlu futbolcularda, galibiyetten dolayı özgüven patlaması yaşanıyor. Özellikle Başakşehir maçı öncesinde yapılan antrenmanlarda futbolcuların hırsı ise dikkatlerden kaçmadı.

TARAFTARINA KAVUŞUYOR

Konyaspor, iç sahada oynanan Antalyaspor maçının ardından Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından 1 maç seyircisiz oynama cezası almıştı. Bu bağlamda Trabzonspor karşısında seyircisinden mahrum kalan yeşil-beyazlılar, cezasını da tamamlamıştı. Anadolu Kartalı, yarın oynanacak Başakşehir karşılaşmasında taraftarına kavuşacak.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim