Maçta 3-1 yenik duruma düşen Anadolu beraberliği son dakikalarda bulduğu gollerle kurtarabildi. Beraberlikten sonra da ataklarını sürdüren yeşil-beyazlılar son saniyelerde Yaser'in çizgiden çıkarılan topu ile galibiyetten oldu.

Anadolu Selçukluspor maça hızlı başladı. Rakip sahada çoğalmaya çalışan temsilcimiz 26. Dakikada Fırat'ın kendi kalesine attığı golle 1-0 öne geçti. Golün ardından toparlanan misafır takım önce beraberliği sağladı ardından da 2-1 öne geçti. 75. Dakikada Tekin ile bir gol daha bulan Gümüşhane temsilcisi 3-1'i yakaladı. Umutların tükendiği dakikalarda Anadolu önce Vedat ile farkı 1'e indirdi. Ardından Yaser ile beraberliği sağladı. Maç 3-3'lük beraberlikle sonuçlandı.

Konya Anadolu Selçukluspor sahasında devrenin son maçında Gümüşhanespor ile gollü bir beraberliğe imza attı. İlk devre rakibine göre daha formda bir görüntü çizen yeşil beyazlılar aradığı golü 27. dakika da buldu. Sol kanattan Emre'nin ortasında topu uzaklaştırmaya çalışan Fırat ters bir vuruş ile topu kendi ağlarıyla buluşturarak Anadolu Selçukluspor'u 1- 0 öne geçirdi. Karşılıklı ataklarla geçilen ilk devrenin 40. dakikasında topla ceza sahasına giren Tekin, Deniz'i de çalımlayarak topu ağlarla buluşturdu. Devre de başka gol olmayınca takımlar soyunma odalarına 1-1 eşitlikle gitti.
Karşılaşmanın ikinci devresinde ise Gümüşhanespor etkinliği hakimdi. 60. dakika da Yılmaz Can'ın pasında topla buluşan Tekin ikinci kez topu filelerle buluşturdu ve takımı 2-0 öne geçirdi. 75. daikaka ise Tekin 3. golünü kaydederek hat trick yaptı ve takımını 2 farklı skorla öne geçirdi. Bu gölün hemen ardından ise sahneye Vedat Bora çıktı. Sağ kanattan Emrah'ın ortasına güzel bir kafa vuruşu yapan Vedat Bora topu ağlarla buluşturarak farkı 1'e indirdi. Bu golün ardından Gümüşhanespor zaman geçirmeye oynarken, maçın bittiği denildiği bir anda Yaser'in golü geldi. Vedat'ın ceza sahasında pasında topla buluşan Abdülkerim müsait pozisyondaki Yaser'i gördü. Yaser sırtı dönük pozisyonda aldığı topa dönerek vurduğu şut ile son dakika da 1 puanı takımına kazandıran isim oldu. Yeşil beyazlılar bu maç ile ligde ilk devreyi tamamlamış oldu.
SPOR SERVİSİ

STAT: Konya Atatürk
HAKEMLER: Hakan Akmısır, Serdar Gezgin, Tamer Okuldaş
KONYA ANADOLU SELÇUKLUSPOR: Deniz, Fikret, Mehmet, Volkan, Yaser, Vedat, Emre (Dk. 65 İbrahim), Serhat, Ramazan (Dk. 74 Abdülkerim), Gökay (Dk. 57 Emrah), Can
GÜMÜŞHANESPOR: Oğuz, Koray, Ali Osman (Dk. 74 Ali Kılıç), Tekin (Dk. 84 Rıdvan), Samet, Yılmaz (Dk. 68 Gökhan), Burak, Selçuk, Taner, Fırat, Bilal
GOLLER: Dk. 27 Fırat, (kendi kalesine), Dk. 78 Vedat, Dk. 90 Yaser (Konya Anadolu Selçukluspor), Dk. 40, 60 ve 75 Tekin (Gümüşhanespor)
SARI KART: Dk. 72 Selçuk (Gümüşhanespor)

Editör: TE Bilişim