Temsilcimiz Atiker Konyaspor 2018-2019 Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu son maçında bugün evinde Akhisarspor ile karşılaşacak. Konya Büyükşehir Belediyesi Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma saat 19.00’da başlayacak. Karşılaşmayı Ali Şansalan yönetecek. Şansalan’ın yardımcılıklarını Mehmet Kapluhan ve Utku Tunavelioğlu yaparken, karşılaşmanın dördüncü hakemi Murat Erdoğan.

KARTAL GALİBİYETLE KAPATMAK İSTİYOR

Bu sezon inişli çıkışlı bir grafik sergileyen Atiker Konyaspor sez onu galibiyetle noktalamak istiyor. 43 puanda bulunan Yeşil beyazlılar bu maçı kazanırsa 46 puanda ligi tamamlayacak ve Süper Lig’deki en yüksek puan seviyesine bir kez daha oluşacak.

AKHİSAR’IN SÜPER LİG’DEKİ SON MAÇI

Spor Toto Süper Lig'den düşmesi kesinleşen Akhisarspor, son hafta maçında Atiker Konyaspor'a konuk olacak. 2012-2013'ten bu yana Süper Lig'de mücadele eden yeşil-siyahlı ekip, sezonu Atiker Konyaspor maçıyla tamamlayacak.

Haftaya 26 puanla son sırada giren ve ligden düşmesi daha önce kesinleşen Ege temsilcisi, ilk devrede rakibiyle golsüz berabere kalmıştı.

AMAÇSIZ MAÇLAR DÖNEMİ SONA ERDİ

Atiker Konyaspor bugün oynanacak Akhisarspor maçını bir hayli önemsiyor. Bu sezon istediği maç kazanma oranına ulaşamayınca önemli bir federasyon gelirinden olan Anadolu Kartalı son maçını kazanarak bu zararını bir nebze olsun hafifletmek istiyor.

Rakip Akhisarspor ise Süper Lig’deki son maçını kazanarak önemli bir rakamı kasasına koymak istiyor. Bu sezon ligde her hafta galibiyete 2.6, beraberliğe ise 1.3 milyon TL ödeniyor.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim