Spor Toto Süper Lig’in 11. Haftası bütün hızı ile devam ediyor. Birbirinden zorlu karşılaşmaların oynandığı haftanın son gününde 2 maç oynanacak. Temsilcimiz Atiker Konyaspor zorlu maçta Sivasspor’a konuk olacak. Sivas 4 Eylül Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma saat 20.00’de başlayacak ve hakem Mustafa Öğretmenoğlu tarafından yönetilecek. Öretmenoğlu’nun yardımcılıklarını Mustafa Sönmez ve Murat Ergin Gözütok yaparken maçın dördüncü hakemi ise Abdülkadir Bitigen.

PUAN KAYBINA TAHAMMÜLÜ YOK

Süper Lig’de son 4 haftada galibiyet alamayan ve son olarak Türkiye Kupası’nda Kahramanmaraşspor’a elenerek dibe vuran Atiker Konyaspor Sivasspor maçına mutlak galibiyet parolası ile çıkacak. 13 puanda kalan ve alt sıralara olan yolculuğunu sürdüren Anadolu Kartalı kritik deplasmandan 3 puanla ayrılarak hem kötü gidişini durdurmak hem de alt sıralardan yeniden uzaklaşmak istiyor. 

Yeşil beyazlılar bu sezon deplasmanda 5 karşılaşmaya çıktı. Antalyaspor ve Çaykur Rizespor ile berabere kalan Konyaspor, Yeni Malatya ve Kayserispor deplasmanlarından da 3 puanla döndü. Kartal tek mağlubiyetini İzmir deplasmanında Göztepe’den aldı.

ORTA SAHADA EKSİKLER CAN SIKIYOR

Sivasspor ile zorlu bir maça çıkacak olan Konyaspor’da 3 eksik bulunuyor. 6 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklanan Hurtado’nun yanı sıra bu sezonun formda isimlerinden Jens Jonsson bu maçta forma giyemeyecek. Bir diğer eksik ise yeni transfer Opasenenko.

SÜPER LİGDE 19. RANDEVU

Bugün Sivas’ta kozlarını paylaşacak olan Sivasspor ile Atiker Konyaspor bugüne kadar ligde 18 ke z karşı karşıya geldi. 7 kez sahadan galibiyetle ayrılan temsilcimiz Atiker Konyaspor’un rakibine üstünlüğü bulunuyor. Oynanan 18 maçın 7’isini Konyaspor kazanırken 6 maçta Sivas temsilcisi sahadan mutlu ayrılan taraf oldu. 5 maçta ise taraflar yenişemedi.

KONYASPOR TARAFTARI YALNIZ BIRAKMAYACAK

Bugün oynanacak zorlu Sivasspor maçında Atiker Konyaspor taraftarı yalnız bırakmayacak. Çok sayıda olmasa da bir grup taraftar Konyaspor’un 3 puan mücadelesinde takımının yanında yer alacak. 

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim