Spor Toto Süper Lig’de 18. Hafta tamamlandı. Temsilcimiz Atiker Konyaspor deplasmanda Erzurumspor’u 2-1 mağlup ederek haftayı kayıpsız geçti. Puanını 28’e yükselten Anadolu Kartalı zirve mücadelesi için iddialı konuma geldi. Şimdi de gözler hafta sonu oynanacak Antalyaspor maçında. Yeşil beyazlılar bu zorlu maçı kazanırsa iyice havaya girecek.

ÇALIŞMALAR KALDIĞI YERDEN

Spor Toto Süper Lig’in 19. Haftasında evinde Pazar günü saat 16.00’da Antalyaspor’u ağırlayacak olan Atiker Konyaspor bu maçın hazırlıklarına bugün kaldığı yerden devam edecek. Erzurumspor maçının ardından Pazar günü yaptığı çalışma ile Antalyaspor maçı hazırlıklarına başlayan temsilcimiz Atiker Konyaspor dünü izinli olarak geçirdi. Zorlu maçın hazırlıklarına bugün kaldığı yerden devam edecek olan Anadolu Kartalı’nın idmanı bugün saat 17.00’da basına kapalı olarak gerçekleştirilecek. 

ANTALYA KİLİT MAÇ

Devre arasını iple çeken ve takımın taktiksel ve fiziksel kalitesini yükseltmeyi planlayan Atiker Konyaspor tarihinin en uzun kamplarından birini geçirmişti. İkinci yarıya bütün ayrıntıları ile çalışan ve eksiklerini gideren Anadolu Kartalı Erzurumspor galibiyeti ile lige hızlı girdi. Şimdiki hedef ise Antalya. 28 puana yükselen Konyaspor bu maçı kazanırsa zirve yarışındaki iddiasını sürdürecek. İkincilik hedefi için haftayı kayıpsız geçmek isteyen Konyaspor’un en büyük kozu taraftarı olacak. 

GÖREV TARAFTARDA

Atiker Konyaspor’un Pazar günü oynayacağı Antalyaspor maçında taraftarına büyük görev düşüyor. Yeniden Avrupa kupalarına katılabilme hayali ile aralıksız çalışan takıma verilecek taraftar desteği zorlu maçta teknik heyetin elini kuvvetlendirecek. Yönetim kurulu üyeleri ve taraftar grupları yaptıkları açıklamalarla taraftarı Pazar günü oynanacak zorlu maçta takımı yalnız bırakmamaya çağırdı.   

ANTALYA MORALSİZ

Ekonomik sıkıntılarla boğuşan ve devre arasında bazı futbolcuları ile yolları ayırmak zorunda kalan rakip Antalyaspor ise moralsiz. İkinci yarının ilk maçında evinde Kayserispor’u ağırlayan Akdeniz ekibi 1 puanı zor kurtarmıştı. Maça iyi konsantre olmuş ve taraftar desteğini arkasına almış bir Konyaspor’un rakibi karşısında zorlanmayacağı düşünülüyor. 

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim