Konya Anadolu Selçukspor’da Teknik Direktör Adurrahman Baysangur ve yardımcı antrenörler gözetiminde Tatlıcak tesislerinde gerçekleştirilen çalışma koşu ve ısınma hareketleri ile başlarken, 5’e 2 oyun ile devam etti. Antrenman yarı sahada oynanan taktik çift kale maç ile tamamlandı. Hafif sakatlığı bulunan Emre Torun çalışmaya katılmadı. Antrenman öncesinde Kulüp Başkanı Zahir Renklibay ve 2. Başkan Okay Tınkır futbolcuları ile toplantı yaptı.

‘BİZ ELİMİZDEN GELENİ YAPIYORUZ, SIRA SİZDE!’

Futbolculara hitaben konuşma yapan Kulüp Başkanı Zahir Renklibay, önemli bir deplasman maçı oynayacaklarını kaydederken, “Bu maçtan başka hiçbir şey düşünmeyin. Geride kalan haftalarda oynadığınız oyun ve aldığınız sonuçlarla ligden düşmeyi hak etmediğinizi gösterdiniz. Artık tüm maçlar geride kaldı. Önümüzde bir Tokatspor maçı var. Bu bizim için çok büyük önem taşıyan bir karşılaşma. Bu maçtan ben kesinlikle galip geleceğimizi ümit ediyorum ve buna da gerçekten inanıyorum. Siz bu işin üstesinden geleceksiniz. Bu takımı ligde bırakacaksınız. Sahaya çıkıp aslanlar gibi mücadele etmek, kendimizi ispatlamak zamanı. Tokatspor’u deplasmanda yenip buraya galip olarak döneceğiz. Ve rakiplerimizin durumuna bakmadan son maçta ipi göğüsleyeceğiz. Biz yönetim olarak elimizden geleni yapıyoruz, sıra sizde” dedi.

TEK HEDEF BU TAKIMIN BAŞARISI

Konya Anadolu Selçukspor 2. Başkanı Okay Tınkır ise futbolculara hitaben yaptığı konuşmada, “Geriye dönüp baktığımızda hak etmediğimiz günler geçirdik. Bunların yaşanmamış kabul ediyoruz ve önümüzdeki son iki maça odaklanmamız gerekiyor. Göreve geldiğimizden bu yana hep sizlerle beraber olmaya çalıştık. Burada tek hedefimiz var bu takımın başarılı olması. Bunu birlikte  başaracağız. Biz gereken tüm çalışmaları yapıyoruz. Sahada hakkımızı yedirtmeyiz. Sizden de üstün bir mücadele ve ardından galibiyet bekliyoruz. Sahada sadece işimizi yapmaya odaklanacağız. Kulübümüzü hak ettiği yerde tutacağız ve hep beraber bunun mücadelesini vereceğiz” ifadelerini kullandı.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim