Spor Toto Süper Lig’de 5. Hafta heyecanı yarın oynanacak maç ile başlayacak. Temsilcimiz  Konyaspor deplasmanda Göztepe’ye konuk olacak. Saat 20.30’da başlayacak mücadeleyi hakem Özgür Yankaya yönetecek. Geçen hafta Denizlispor’u mağlup ederek ligdeki ilk galibiyetini alan ve morallenen Anadolu Kartalı, lige istediği başlangıcı yapamayan Egen temsilcisini mağlup ederek, çıkışını sürdürmek istiyor.

ANADOLU KARTALI MORALLİ

Konyaspor sezona oyun olarak iyi başlamasına rağmen bunu sonuçlara yansıtamamıştı. Sezonun ilk 3 haftasında sırasıyla Ankaragücü, Galatasaray ve Antalyaspor ile karşılaşan Anadolu Kartalı, bütün maçlarda iyi bir oyun ortaya koymasına rağmen galibiyetle tanışamamıştı. İlk 3 maçından da beraberlikle ayrılan Konyaspor, sonunda Denizli deplasmanında güldü. Yeni transferi Farouk Miya ile rakibini 1-0 mağlup etmeyi başaran Konyaspor, büyük moral kazandı.

Yeşil beyazlılar şimdi de gözünü Göztepe’ye çevirdi. Ligde zor günler yaşayan İzmir temsilcisini de mağlup etmek isteyen Konyaspor, çıkışını sürdürmeyi amaçlıyor.

RAKİP GÖZTEPE HENÜZ GOL BİLE ATAMADI

Konyaspor’un yarın deplasmanda karşılaşacağı Göztepe sezonun ilk 4 haftasında istediği sonuçları alamadı. Süper Lig’in ilk haftasında evinde Antalyaspor’u ağırlayan, Sarı Kırmızılı ekip, sahadan 1-0’lık mağlubiyetle ayrılarak kötü bir başlangıca imza attı.

Daha sonra Beşiktaş’a farklı mağlup olan Göztepe, son iki haftada ise Denizlispor ve Çaykur Rizespor ile golsüz berabere kaldı.

Henüz ligde galibiyeti ve golü bulanmayan Göztepe, Konyaspor’u yenerek kötü gidişini durdurmayı amaçlayacak.

KARTAL’IN UMUDU MİYA VE MİLOSEVİC

Sezona hücum anlamında sıkıntılı bir başlangıç yapan Konyaspor yavaş yavaş bu sıkıntısını atıyor. Ankaragücü karşısında gol bulmakta zorlanan Konyaspor daha sonra çıktığı 3 maçta da rakip ağları sarsmayı başardı.

Yeni transfer Farouk Miya’nın da katkısı ile gol sorununu çözen Konyaspor’da gözler, Göztepe maçında da yıldız oyuncuda olacak. Geldiği günden itibaren Konyaspor’a katkı sunmayı başaran genç oyuncu zorlu deplasmanda Konyaspor’un en büyük kozu olacak.

Konyaspor’un bir diğer gol umudu ise Deni Milosevic olacak. Sezona iyi bir  başlangıç yapan genç oyuncu, Göztepe maçında skor katkısı sunarak iyi oyununu süslemeyi umuyor.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim