Sınav Koleji Şampiyonanın 3. gününde maçlara tüm ağırlığını koyarak bir bir kazanmasını bildi. 31 Mart Cumartesi günü final havasında geçecek olan Ankara 1.'si Özel Arı Koleji ile oynayacağı maç öncesinde oldukça moralli olan takımızda eksik ve cezalı sporcu bulunmuyor. Koç Sertaç Kursav yönetiminde idmanlarını sürdüren Sınav'ın kartalları yarın ki maça hem mental hem de fiziksel olarak hazır. 

Sınav Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu adına bir açıklama yapan Galip Ünal, "Yarın oynanacak maç çok büyük bir final. Kazanmamız halinde bu sene Konya da yapılacak. Finallere ve son sekiz takıma kalmak için çok önemli bir maç. Onun için Yönetim Kurulu olarak takımızın yanındayız. Konya'da bizim hem örnek bir ev sahipliği yapmak hem de Konya’mızı büyük bir onurla temsil etmek ve inşallah şampiyon olarak bu zamana kadar olmayan bir hayali gerçekleştirmek için büyük bir fırsat ve biz bunu Sınav Ailesi olarak çok istiyoruz. Takımıza antrenörlerimize güveniyoruz ve inanıyoruz" dedi. 

TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLMAK İSTİYORUZ

Konya Sınav Koleji Müdürü Muhammed Yavuz Gürbüzer de, Konya Yenigün Gazetesi’ne açıklamalarda bulundu. "Bu zamanlara kolay gelinmedi zorlu ve meşakkatli bir uğraşın ve emeğin sonucu" diyen Gürbüzer, şunlar kaydetti: "B Takımı’nın üst üste 2. kez Türkiye yarı finallerinde olmasından çok mutluyuz. Sınav Eğitim Kurumları olarak basketbola verdiğimiz önem ve değerle, 2.senemizde de şampiyon olarak Konya’mızı temsil etmek çok büyük bir gurur dedi.Ayrıca bu sene Finaller Konya’da bunun içinde Türkiye şampiyonu olmak istiyoruz. Konya’da, Adana’da şampiyon olduk ve şimdi Adıyaman’da da şampiyon olmak ve bu gençlerimizle Konya’da şampiyon olarak kupayı kaldırmak. Bunu başaracağımıza olan inancımız ve takıma olan güvenimiz tamdır. Ayrıca maçlarda bizi yalnız bırakmayan ailelerimize, öğretmenlerimize ve öğrencilerimize de minnettarım. Tüm Takım oyuncularımıza ve Teknik Heyete Baş Antrenör İbrahim Öz ve Koç Sertaç Kursav’a başarılar diliyorum, bize bu coşku ve heyecanı yaşattıkları için her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum." 

Ayrıca Sınav Eğitim Kurumlarımızın değerli yöneticileri sadece eğitim ve spora değil eğitimin her kademesinde ve her alanda projeler ürettiğini ve yatırımlar yaptığını da belirten Gürbüzer, “Tabi ki bu başarılar elde edilirken çok büyük emekler veriliyor fedakârlıklar yapılıyor. Başta yönetim kurulumuz Tevfik Kart, Mustafa Özkök Galip Ünal ve Fatih Doğancı olmak üzere emeği geçen herkese şahsım ve Eğitim Kurumumuz adına çok teşekkür ediyorum" dedi. 

MUHAMMET SAYDAM 

Editör: TE Bilişim