2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Okul Sporları faaliyet takviminde yer alan Okullar arası Seydişehir Bölge Müsabakaları tamamlandı. Seydişehir Spor Salonunda düzenlenen ve 96 takımın kupa aldığı ödül törenine, Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan, Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Konya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Hizmetleri Müdürü Bilal Yavaş, Konya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Personel ve Tahakkuk Birimi Şube Müdürü Mücahit Mustafa Koç, Seydişehir Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Soner Balcı ve İlçe Protokol Üyeleri katıldı.

Seydişehir, Beyşehir, Bozkır, Hüyük, Derebucak, Ahırlı, Yalıhüyük ilçeleri ile birlikte yapılan Seydişehir Okul Sporları Bölge Yarışmalarında; Kızlarda 56, Erkeklerde 97 olmak üzere toplam 153 müsabaka yapıldı.

Ödül töreninde yarışan tüm sporculara ve organizasyonda emeği geçenlere teşekkür eden Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Soner Balcı; “İlçemizde hem ferdi sporlarda hem de takım sporlarında büyük başarılara imza atmış sporcularımız var. Turnuvada görev alan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Amacımız hep birlikte bölgedeki çocuklarımızın spor yapmasına olanak tanımak ve kardeşliği pekiştirmektir" şeklinde konuştu.

Seydişehir ilçesinde yapılan Seydişehir Okul Sporları Bölge Müsabakalarına; Futbol, Futsal, Voleybol, Basketbol, Hentbol branşlarında 952 Kız, 1.416 Erkek olmak üzere toplam 2.368 sporcu katıldı. Dereceye giren sporculara ve takımlara madalya ve kupaları protokol üyeleri tarafından takdim edildi.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim