Kaya ve Mario Felgueiras ile mücadele edeceği hatırlatılan Serkan, "Rekabetten korkmam" dedi.

KOCAMAN İLE YENİDEN

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman ile daha önce çalıştığını hatırlatan Serkan Kırıntılı, eski hocası ile yeniden çalışmaktan mutluluk duyacağını söyledi. Konyaspor gibi büyük bir kulübe geldiğini ifade eden Serkan Kırıntılı, "Öncelikle burada olmaktan çok mutluyum. Böyle güzel ve büyük bir camiaya geldiğim için sevinçliyim. Hem beni isteyen, hem de benim istediğim bir kulübe transfer oldum. Ayrıca Aykut Kocaman ile tekrar çalışma heyecanı yaşayacağım. Biliyorsunuz Fenerbahçe'de 3 sene çalıştık Aykut Kocaman ile. Sezonun ilk antrenmanını iple çekiyorum diyebilirim. Şimdi tekrar yeni bir başlangıç yapacağız. Hem benim adıma, hem de Aykut Kocaman adına hayırlı bir transfer olur umarım" dedi. 

REKABETTEN KORKMAM

İki önemli kalecinin olduğu takıma üçüncü kaleci olarak katılmasının sorulması üzerine iddialı açıklamalarda bulunan Serkan Kırıntılı "Rekabet olursa başarı da olur.  Hemen hemen her mevkide 3-4 oyuncu olur zaten. Rekabetten korkmuyorum, çekinmiyorum. Geçen sezonun son maçında ligdeki 200. maçıma çıktım ben. Sezon boyunca 34 maçın 33'ünde ilk 11'deldim. Bir önceki yıl takıma 4. haftada katılmama rağmen geride kalan 31 maçın tümünde forma giydim. Ben kendime güveniyorum, inanıyorum. Burada da Konyaspor'a katkı sağlayacağıma inanıyorum" ifadelerini kullandı.

TARAFTARLA TANIŞMAK İÇİN SABIRSIZLANIYORUM

Son olarak taraftarla ilgili açıklamalarda bulanan Serkan Kırıntılı, "Geçen sezon Konyaspor taraftarı lige damgasını vurdu. Lig boyunca 40-45 bin kişiye oynadığı maçlar oldu Konyaspor'un. Ancak benim burada olduğum Çaykur Rizespor maçında belki de sezonun en az seyircisi vardı. Aslında o ateşli taraftarın önünde oynamayı çok istemiştim. Ama şimdi tekrar o şansı yakalayacağım için çok mutluyum. İçeride oynayacağımız ilk maçı sabırsızlıkla bekliyorum." diye konuştu. 

YUNUS ALTINBEYAZ

Editör: TE Bilişim