BtcTürk Yeni Malatyaspor maçının hemen başında kırmızı kart gören Konyaspor kalecisi Serkan Kırıntılı Türk tarihine geçti. Maçın 20. saniyesinde kırmızı kart gören deneyimli kaleci en erken kırmızı kart gören oyuncu unvanını ele geçirdi. Türk futbol tarihinin en erken kırmızı kartını gören Serkan Kırıntılı, dünya futbolunda da en erken kırmızı kart gören 5. futbolcu oldu. Lee Todd 2. saniye ile bu alanda zirvede.

TARAFTAR SAHİP ÇIKTI

Serkan Kırıntılı’nın inanılmaz hatasına rağmen Konyaspor taraftarı deneyimli oyuncuya sahip çıktı. Oyundan atılırken büyük üzüntü yaşayan Serkan Kırıntılı’ya Konyaspor taraftarı alkışlarla destek verdi.

Maç boyunca takımın mücadelesine destek olan Konyaspor taraftarının bu tavrı soyunma odasında duygusal anların yaşanmasına neden oldu.

ERTUĞRUL’DAN ŞANSSIZ BAŞLANGIÇ

Serkan Kırıntılı’nın kırmızı kart görmesi ile kaleye Ertuğrul Taşkıran geçti. İlk pozisyonda topu ağlarda gören deneyimli eldiven şanssız bir başlangıç yaptı. Serkan’ın cezası nedeniyle Ertuğrul Taşkıran Fenerbahçe maçında da Konyaspor’un kalesinde olacak.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim