Sergen Yalçın: “Öncelikle çok mutluyuz tabi arzu ettiğimiz bir müsabakaydı. Mutlaka kazanmamız gerekiyordu. Maça iyi hazırlandık hafta içinde. Oyuncularımızın konsantrasyon çok iyiydi. Maçın tamamını da o kontrol bizdeydi. Oyuncularıma teşekkür ediyorum. Her geçen gün özellikle takım olma adına üzerine koyarak devam ediyoruz. Sahada birlikte oynayan birlikte hareket eden özellikle ikinci yarıda topa sahip olma oranında ve pas yüzdesi çok yüksek kendine güvenle oynayan bir Konyaspor vardı bu bizi çok mutlu etti. Ama kalan 6 haftada çok zorla maçlarımız var. Halen küme düşme hattından kurtulmuş değiliz puanlarımızı eşitledik. Kalan 6 haftada bundan daha iyi mücadele edip Konyaspor'u ligi hak ettiği yerde bitirmesini sağlayacağız. İnşallah bunu oyuncularına beraber becerebiliriz. Şu anda tek bir düşüncem var. Oda Konyaspor'un kümede bırakmak.  Konyaspor'un kümede kalması için çalışıyoruz oyuncu arkadaşlarım teknik ekibimle inşallah bunu başaracağız" dedi.

DAHA COŞKULU TARAFTAR BEKLİUORUZ

Sergen Yalçın taraftar için ayrı bir parantez açarak "Taraftar Konyaspor'un bizim en önemli itici gücümüz. Bugün inanılmaz destek verdiler. Tribünler çok kalabalıktı. Ancak bundan sonra iki tane maçımız kaldı bu maçlarda daha kalabalık daha coşkulu daha takımını destekleyen bir Konyaspor taraftar bekliyoruz. Biz de onları mutlu etmek için elimizden geleni yapıyoruz. Çok çaba sarf ediyoruz çok çalışıyoruz kalan 6 haftada herkese ihtiyacımız var taraftarımıza yöneticilerimize şehrimize ihtiyacımız var gerçekten oyuncularımızın yaptığı iş kolay bir iş değil" ifadelerini kullandı.

AYBABA : KÖTÜ BİR SKOR OLDU  

Atiker Konyaspor'a 5-0 yenilen Sivasspor'da teknik direktör Samet Aybaba maç sonrası yaptığı açıklamada şunları söyledi: Biz iyi bir takımız bir maç kötü oynadık diye oyuncularımızı aşağılama gibi bir durum söz konusu olamaz. Oyuna iyi başladık aslında iki iki tane pozisyon bulduk pozisyonları değerlendiremedik sonrasında iki gol yedik ve kırmızı kartla beraber oyunun gidişatı değişti. Daha sonra rakip 11 kişi oynamanın avantajı ile farkı açtı ve kazandı. Sivasspor'u bu maçla değerlendirmek doğru olmaz. Çünkü Sivasspor buralara nasıl geldi? Nasıl bir takımla geldi? Bunlara bakmak lazım" diye konuştu.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim