İmza töreninde konuşan deneyimli teknik adam, işlerinin zor olduğunu ancak ekibi ile birlikte bu mücadeleye hazır oldukları ve başarabileceklerine inandığını söyledi

Mehmet Özdilek’in görevine son verilmesinden sonra takımın başına Sergen Yalçın’ı getiren Konyaspor’da imzalar atıldı. İmza töreninde konuşan Atiker Konyaspor’un yeni teknik direktörü Sergen Yalçın,  işlerinin zor olmasına rağmen bu mücadeleye hazır olduklarını söyledi.

‘EKİP OLARAK MÜCADELEYE HAZIRIZ’

Konyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın ilk açıklamasında birlik ve beraberlik içinde çalışmalarını gerektiğine dikkat çekerek, “Önümüzde çok zorlu bir süreç var gerçekten. Kalan son 10 hafta şu anda bulunduğumuz pozisyon bizi zor bir dönemin beklediğinin bir göstergesi. Ekip olarak bu mücadeleye hazırız. Özellikle taraftar, oyuncu grubu, yönetim, eğer birlik beraberlik sağlayabilirsek, hep birlikte bu işin altından kalkabiliriz diye düşünüyorum. Tabi bunun için bir süreç gerekli. Hep beraber göreceğiz. Birlik ve beraberlik umarım Konyaspor'a ciddi katkı sağlar. Birlikte çok güzel günler görürüz diye ümit ediyoruz” dedi.

‘KREDİMİZ YOK’

Kredilerinin olmadığını ve ilk maçtan itibaren puan almak için çabalayacaklarını belirten Konyaspor’un yeni teknik direktörü Sergen Yalçın, “Görevi kabul ederken oyuncu grubunu inceledik. İyi bir oyuncu grubu var. Beklentilerin üzerinde oyuncu grubu var. Özellikle yapılan transferler yönetim takıma ne kadar değer verdiğinin göstergesi. Kalan 10 maç sıkıntılı. Kredi durumumuz yok. 3 hafta çalışırız toparlarız gibi bir durumumuz yok. İlk baştan itibaren sonuç almamız gerekecek. Öyle bir sıkıntınız var. Ama bunu başarabilecek gücümüzün olduğunu düşünüyorum. Konyaspor’u olması gereken yere getirmeye çalışacağız. inşallah öyle olur” şeklinde konuştu.

‘GALATASARAY ÇOK İYİ DURUMDA’

Pazar günü oynanacak olan Galatasaray maçına değinen Sergen Yalçın, “Galatasaray çok iyi bir durumda. Hafta sonuna kadar iyi hazırlanıp psikolojik olarak o maça hazır çıkmak istiyoruz. Kaybedeceğimizi bir şey yok. Ama kazanacağınız çok şey var. Galatasaray maçı da onlardan biri” ifadelerini kullandı.

‘ETO’O ÇOK KARİYERLİ VE KARAKTERLİ BİR OYUNCU’

Konyaspor’un yeni teknik direktörü Sergen Yalçın, imza töreninde Eto’o hakkında da konuştu. Yalçın, “Eto’o kariyerli bir oyuncu. Ellerinde tutulması gereken kariyerde, karakterli, takım için her şeyini ortaya koyan bir oyuncu. Bunlar normaldir her oyuncu taktik verebilir. Bunlar futbolun içinde olan şeyler. Onu rakip teknik direktörler gibi düşünürseniz o zaman problem yaşarsınız” dedi.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim