Konya Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer Ersöz’ün eşlik ettiği ziyarette Ak Parti Konya Milletvekili Selman Özboyacı, Selçuklu Gençlik Merkezi ziyaretinden sonra Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda yeni yapılan halter, okçuluk, tekvando ve karate antrenman salonlarını gezerek sporcuların çalışmalarını izledi. Vekil Selman Özboyacı, spor tesisleri ziyaretlerinden önce ise Selçuklu Gençlik Merkezi’nde gençlerle biraraya geldi. Bu ziyarette Özboyacı’ya Konya Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer Ersöz ile Ak Parti Konya Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Murat Koru eşlik etti. Gençlik Merkezi’nde yapılan kültürel ve sosyal faaliyetler hakkın bilgi alan Özboyacı, gençlerle sohbet etti.

GENÇLERİN BEKLENTİLERİNİN FARKINDAYIZ

Ak Parti Konya Milletvekili Selman Özboyacı yaptığı ziyaretlerde açıklamalarda bulundu. Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın gençlerin her alanda donanımlı olması için büyük çaba sarf ettiğini ifade eden Selman Özboyacı, “Gençlik ve Spor Bakanlığı'na bağlı Gençlik Merkezleri, milletine sevdalı, hür düşünebilen, milli ve manevi değerlerine bağlı, donanımlı bir gençlik yetişmesine katkıda bulunmaktır''dedi. Gençlerin beklentilerinin farkında olduğunu söyleyen Milletvekili Özboyacı, ''Bizlerin birlikte hareket ederek, gençlerin sorunlarını iyi analiz edebilmemiz gerekiyor. Konya'da gençlere yönelik ne kadar daha iyi çalışma yapabiliriz diye hep birlikte istişare edip değerlendireceğiz'' diye konuştu.

GENÇLİK MERKEZLERİ ÇOĞALIYOR 

Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesindeki Gençlik Merkezleri'nin gün geçtikçe daha iyi bir hale geldiğini söyleyen Özboyacı, şuan gençlere sunulan imkanların geçmişte hayal dahi edilemediğine dikkat çekti. Özboyacı, “Bundan 10 yıl bakanlığımıza bağlı 1 adet gençlik merkezi bulunurken, bugün gelinen noktada Konya'da, tüm ilçeleriyle beraber 13 Gençlik Merkezi bulunuyor ve 5 merkezimizin de yapımı devam ediyor. Bu 5 merkezimizin de planlanan sürede faaliyete geçeceğine inanıyorum. Gençlik Merkezlerinin çoğalması hepimizin sorumluluğunu arttırıyor'' dedi. Gençlik Merkezlerindeki gençlik liderlerinin önemine dikkat çeken Özboyacı, ''Gençlik liderliği bir meslek değildir. Bu işin bir mesaisi de yoktur. Gençlikten sorumlu herkesin ortak amacı vatanına, milletine hayırlı işler üretecek ve ben bu ülkeye ne katabilirim diye düşünüp dertlenecek o gence ulaşmaktır. Gençlik lideri demek, gençlerle dertlenmek demektir. Gençlere ömrünü adamak demektir. İşte bakanlığımız bünyesinde de gençlere ömrünü adamış yüzlerce gençlik lideri kardeşlerimiz yer almaktadır” ifadelerini kullandı.

SPOR SERVİSİ  

Editör: TE Bilişim