Adalet ve Kalkınma Partisi Konya Milletvekili Selman Özboyacı, Kayacık Tesisleri’nde Teknik Direktör Aykut Kocaman’ı ziyaret ederken, yenilenen tesislerde de incelemelerde bulundu. Konyaspor Genel Sekreteri Mehmet Günbaş ve Başkan Yardımcılarından Osman Koçak tarafından karşılanan Özboyacı Teknik Direktör Aykut Kocaman ile bir süre sohbet ederken, yeni sezonda başarılar diledi.

Yöneticiler tarafından Aadalet ve Kalkınma Partisi Konya Milletvekili Selman Özboyacı’ya yenilenen tesisler hakkında bilgiler verildi.

Özboyacı daha sonra Konyaspor’un antrenmanını ziyaret eden Sedirler Mahallesi Sarnıç Camii Kur’an Kursu öğrencileri ile bir süre sohbet etti ve kendileri ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Ziyaret hakkında bilgi veren Adalet ve Kalkınma Partisi Konya Milletvekili Selman Özboyacı, “Yeni sezon öncesi çalışmalar hummalı bir şekilde devam ediyor. Aykut Kocaman hocamız ile bir araya gelerek başarılar diledik. Bu vesile ile şehrimizin kendisine duyduğu büyük saygı ve sevgiyi iletmiş olduk. Aykut Kocaman hocamızla Konya şehri artık bir nevi özdeşleşmiş durumda. İnşallah biz inanıyoruz ki bu sene sistemi daha iyi oturmuş bir Konyaspor ile beraber iddiamızı daha da yukarılara taşıyacağız. Oyuncularımız da yeni sezona ellerinden geldiği kadarıyla hazırlanmaya devam ediyorlar. Biz de kendilerine başarılar diliyoruz. Bu şehrin milletvekilleri olarak Konya’nın önemli bir markası olarak gördüğümüz Konyaspor’un elimizden gelen bütün desteği göstereceğiz ve göstermeye de devam edeceğiz” diye konuştu.

Resmi twitter hesabından başlatılan ‘Forma kampanyası’ ile ilgili de görüşlerini açıklayan Adalet ve Kalkınma Partisi Konya Milletvekili Selman Özboyacı “Kulübümüz ve takım kaptanlarımızdan Ömer Ali Şahiner paylaşımları ile güzel bir akım başlattılar. Formaların alımı ve dağıtımı ile ilgili çok güzel bir kampanya oluyor. Ben de bu şehrin genç bir milletvekili olarak bu kampanyaya duyarsız kalamazdım. Ömer Ali Şahiner’in asistini boşa çıkarmayacağız ve şehrimizin plakası olan 42 forma ile bu kampanyaya destek olacağız. Konyaspor bir kültürdür. Bu kültürün erken yaşlarda alınmasını çok önemsiyoruz. Büyükşehir Belediyemizin yaptığı güzel stadyumda Konyaspor’umuzun Konyalı ailelerle beraber desteklenmesini istiyoruz. Bütün hemşehrilerimize çağrımız bu. Konyaspor kültürünün çocukluktan başladığını bilenler olarak aldığımız bu formaları kendilerine armağan edeceğiz. Onlarla beraber de iletişimimizi koparmadan devam edeceğiz. Şimdiden ben yeni sezonda takımımıza ve kulübümüze başarılar diliyorum. İnşallah sakatlık olmadan kazasız belasız bir mücadele ile Konyaspor’umuzun tırmanışı devam edecektir. Bizler her zaman şehrimizin en önemli markalarından Konyaspor’umuz için elimizden gelen desteğin en iyisini vermeye devam edeceğiz. Buradan Konyaspor yönetimimize ve Mehmet Günbaş ağabeyimize de çok çok teşekkür ediyorum” şeklinde görüş belirtti.

Özboyacı antrenman sonrasında futbolculara tatlı ikramında da bulundu.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim