Maç sonrası yaptığı açıklamada Selçukspor Futbol Şube Sorumlusu Hasan Yıldırım, hakemlere tepki gösterirken Saiteli Kadınhanı Belediyespor maçını yöneten Rıdvan Top, Buğrahan Güler ve Hüseyin Çiğil hakem üçlüsünü bir daha maçlarında görmek istemediklerini söyledi.

EMEĞİMİZ HEBA EDİLMİŞTİR

Konya’da bazı art niyetli hakemlerin olduğunu belirten Selçukspor Futbol Şube Sorumlusu Hasan Yıldırım, “Biz mağlubiyete sesimizi yükseltmiyoruz. Hakem Rıdvan Top, Buğrahan Güler ve Hüseyin Çiğil’in sergilemiş olduğu hakem performansına sesimizi yükseltiyoruz. Saiteli Kadınhanı Belediyespor maçına biz 1 hafta boyunca hazırlandık. Hakemler sergiledikleri 90 dakikalık performansla 1 maçla emeğimizi heba ediyorlar. Yazıktır, günahtır” dedi.

GEREĞİNİN YAPILACAĞINA İNANIYORUM

Rıdvan Top, Buğrahan Güler ve Hüseyin Çiğil’i maçlarında görmek istemediklerini açıklayan Hasan Yıldırım, “Konya’da futbol camiasının emeklerini kimse heba edemez. Rıdvan Top, Buğrahan Güler ve Hüseyin Çiğil triosunu bir daha maçlarımızda görmek istemiyoruz. Buğrahan Güler, Bölgesel Amatör Ligi’nde maç yöneten hakem. Türk amatör futbolunu bekleyen tehlikenin önüne gerekli merciler geçmeliler. Gerekli mercilerin gerekeni yapacağını umuyorum” sözlerini kullandı.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim