Hentbol BirinciLigi A Klasmanında mücadele eden Selçuklu Belediyespor hafta sonunda deplasmandaoynayacağı Göztepe maçının hazırlıklarını tamamladı. Mavi-beyazlı ekip bugünöğleden sonra İzmir'e hareket edecek. Ligin üçüncü haftasını fikstür gereği maçyapmadan geçiren mavi-beyazlı ikinci haftada sahasında konuk ettiği Artvin 7Mart maçını kazanarak moral bulmuştu.Selçuklu Belyediyespor Hentbol takımı buhafta deplasmanda karşılaşacağı Göztepe ekibini de yenerek çıkışını devamettirmek istiyor.

İzmir temsilcisiGöztepe geride kalan haftada deplasmanda Artvin'e konuk oldu. Göztepe, SelçukluBelediyespor'un mağlup ettiği Artvin 7 Mart'a 31-27 yenildi. İzmir ekibioynadığı 3 maçta 2 galibiyet bir yenilgi aldı. Göztepe topladığı 4 puanla ligdedördüncü sırada bulunuyor. Selçuklu Belediyespor ise oynadığı 2 maçta 1galibiyet 1 yenilgi alarak 2 puan ve maç eksiği ile yedinci sırada. SelçukluBelediyespor kulüp yönetiminden yapılan açıklamada, "Kendi sahamızdaoynadığımız ilk maçı kazandığımız için mutluyuz. Aldığımız bu galibiyetinverdiği moralle Göztepe maçına en iyi şekilde hazırlandık.

İzmir'deoynayacağımız maçı kazanmak ve çıkışımızı sürdürmek istiyoruz. Sezonun 3.haftasını fikstür gereği maç yapmadan geçirdik. Bu süre içinde takımımızGöztepe maçına en iyi şekilde hazırlandı. Bu zorlu karşılaşmayı kazanarak seriyakalamayı hedefliyoruz. Rakibimiz son maçında mağlup oldu ve bizim karşımızdabu kaybını telafi etmeye çalışacak. Ancak maça iyi hazırlanan takımımızistediğimiz sonucu almak için elinden gelen gayreti gösterecek. Bu konudatakımımıza güveniyoruz ve Göztepe maçında başarılar diliyoruz" denildi.
SPORSERVİSİ
Editör: TE Bilişim