Selçuklu Belediyespor Kulübü Taekwondo Sporcusu Ayşenur Özcan, Ankara’da düzenlenen Büyükler Türkiye Taekwondo Şampiyonasından bronz madalya ile döndü

Türkiye Taekwondo Federasyonu faaliyet programında yer alan Büyükler Türkiye Taekwondo Şampiyonası 12-16 Ocak tarihleri arasında Ankara Taha Akgül Spor Salonunda düzenlendi. Yaklaşık 1200 sporcunun katıldığı şampiyona heyecanlı müsabakalara sahne oldu. Selçuklu Belediyespor Kulübü Milli sporcusu Ayşenur Özcan 57 kg da bronz madalya kazanarak önemli bir başarıya imza attı. Daha önce gençler kategorisinde Türkiye Şampiyonu olarak altın madalya kazanma başarısı gösteren Ayşenur Özcan bu kez büyükler kategorisinde madalya sevinci yaşadı. Ayşenur Özcan şampiyonadan elde ettiği derece ile 2-5 Şubat tarihlerinde İstanbul’da gerçekleştirilecek olan 7. Türkiye Uluslararası Açık Turnuvası’nda Milli Takım adına mücadele edecek. Ayşenur Özcan’ın yanı sıra Türkiye Şampiyonasında beşincilik elde eden Selçuklu Belediyespor Kulübü Sporcusu Ayşe Sena Aytürk ve Şampiyonada altıncı olan Şefahat Bugan’da 7. Türkiye Uluslararası Açık Turnuvası’nda Milli Takım forması giyerek ülkemizi temsil edecek.

‘3 SPORCUMUZ MİLLİ TAKIM İÇİN MÜCADELE EDECEK’

Selçuklu Belediyespor Kulübü Taekwondo Başantrenörü Ali Armağan şampiyonadan madalya ile döndükleri için mutlu olduklarını ifade etti. Armağan, “Ayşenur Özcan ve diğer sporcularımızla iyi bir hazırlık dönemi geçirdik. 3 sporcumuzu şubat ayında düzenlenecek olan Uluslararası Turnuvaya göndermeyi başardık. Ayşenur Özcan Büyükler kategorisinde üçüncü olarak önemli bir başarı yakaladı. Ayşenur uzun bir süre sakatlık yaşadı. Sakatlık sonrası böyle bir başarıya imza atması bizleri çok mutlu etti. Gelecek içinde büyük umut verdi. İnşallah önümüzdeki şampiyonalarda da başarılı bir performans sergileyerek Avrupa Şampiyonası katılma hakkı kazanacaktır. Selçuklu Belediye Başkanımıza ve Kulüp yöneticilerimize bizlere sunduğu imkanlar için teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim