Ligde ikinci sırada bulunan Afyon ile puan farkını kapatmak adına önemli bir maça çıkan mavi beyazlılar, bu avantajı iyi bir şekilde değerlendirerek mücadeleden 89-71 galip ayrıldı. Selçuklu, bu maç ile ligdeki galibiyet sayısını 16’ya yükseltti ve puanını 39 yaptı. Mavi beyazlılar ligde 5.sıradaki yerini korudu.
SELÇUKLU MAÇA İYİ BAŞLADI
Selçuklu Belediyespor maçın ilk periyotuna iyi başladı. İlk dakikalarda 7-0’lık bir seri yakalayan mavi beyazlılar, rakip takımda Hagins’i durdurmakta zorlandı. İlk periyotun son saniyelerine 16-12 girildi ancak Selçuklu’da Sertay son saniyede muhteşem bir üçlük atarak takımını 19-12 öne geçirdi. Maçın ilk periyotu temsilcimizin üstünlüğü ile sona erdi. Maçın ikinci 10 dakikalık bölümünde de üstün bir oyun ortaya koyan Selçuklu Belediyespor, üst üste bulduğu sayılar ve savunmadaki başarılı oyunu ile farkı açtı. Fırat ve İzzet ile sayılar bulan Selçuklu, Fran Pilepic’in de katkıları ile devreye 41-29 önde girdi. 
MAÇ İKİNCİ YARIDA KOPTU
Maçın ikinci yarısında 41-29 önde başlayan Selçuklu Belediyespor, üçüncü periyotta üstünlüğünü korudu. Fran Pilepic ve Emre ile sayılar bulan temsilcimiz savunmada rakibine karşı üstün bir oyun ortaya koydu. Karşılaşmanın üçüncü 10 dakikalık bölümü 68-51 mavi beyazlı takımın üstünlüğü ile sona erdi. Maçın son bölümünde Selçuklu sayı farkını korudu ve güçlü rakibine karşı rahat bir maç çıkardı. Mavi beyazlılar, Afyon Belediyesi’ni 89-71 mağlup etti.
SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim