Finalde, Öz Yollar takımını mağlup etmeyi başaran Selçuklu Kartalları, şampiyonluk kupasını Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’ın elinden aldı.

ÖZ YOLLAR İKİNCİ OLDU

Selçuklu Belediyesi ve Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) tarafından düzenlenen Sızma Mahalle Futbol Turnuvası’nda şampiyon Selçuklu Kartalları oldu. 8 takımın mücadele ettiği ve yaklaşık bir ay süren turnuva heyecanlı maçlara sahne oldu. Turnuvada Selçuklu Kartallar takımı şampiyonluğa ulaşırken, ikincilik kupası Öz Yollar takımının, üçüncülük kupası ise Akdağspor’un oldu. Final maçının ardından gerçekleşen ödül törenine Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Selçuklu Belediyespor Kulübü Başkanı Ziya Yalçınkaya, Ak Parti Selçuklu İlçe Başkan Yardımcıları Adnan Bahçeci ve Abdullah Arif Altıntepe, ASKF Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ali Çakar, Selçuklu Belediyesi Meclis Üyesi Mustafa Turhan ve Sızma Mahalle Muhtarı Seyit Salan katıldı.

BAŞKAN ALTAY: KAZANAN BİRLİK 

BERABERLİK VE KARDEŞLİKTİR

Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay final karşılaşmasının düzenlenen ödül töreninde konuştu. Turnuvada emeği geçen tüm takımları tebrik eden Başkan Altay, “Turnuvayı geleneksel hale getirmek lazım herhalde. Bu turnuva birinci geleneksel olsun inşallah seneye ikinci geleneksel olur. Bu turnuvalarda kazanan birlik ve beraberliktir kardeşliktir bir araya gelmektir. Onun için mücadele eden tüm sporcularımıza tekrar teşekkür ediyoruz. Kazanan Selçuklu Kartalları takımını tebrik ediyorum” dedi.

‘SELÇUKLU OLARAK İSTEDİĞİMİZ ŞEY 

HER ZAMAN BİRLİKTE OLMAK’

Ak Parti Selçuklu İlçe Başkan Yardımcısı Adnan Bahçeci ise turnuvaya katılan takımlara teşekkür ederken, “Bizim Selçuklu teşkilatı olarak istediğimiz şey bu. Sadece seçimden seçime değil de her zaman birlikte olmak. Biz Uğur İbrahim Altay başkanın arkasında koşmaya yetişemiyoruz Allah razı olsun çok güzel projeleri var. Hepinize tekrar teşekkür ediyorum” diye konuştu.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim