Zorlu maçın hazırlıklarına dün yaptığı tek antrenmanla başlayan yeşil-beyazılar, evinde kazanma alışkanlığını sürdürerek iyi bir seri yakalamak istiyor
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Anadolu Selçukluspor ligin 9. haftasında  kendi saha ve seyircisi önünde İskenderun Demir Çelikspor'u konuk edecek. Selçuklu ekibinde Gaziosmanpaşaspor maçının ardından verilen 2 günlük izin dün sona erdi. Zorlu maçın hazırlıklarına dün yaptığı tek antrenmanla başlayan yeşil-beyazılar, evinde kazanma alışkanlığını sürdürerek iyi bir seri yakalamak istiyor.  Anadolu Selçukluspor'da  İstanbul deplasmanında alınan 1-0’lık Gaziosmanpaşa galibiyeti sonrası teknik heyet tarafından futbolculara verilen izin sona ererken  haftanın ilk çalışmasını Konya Atatürk Stadyumu 2 Nolu futbol sahasında yaptı.Öğleden önce Teknik Direktör Salih Eken ve yardımcıları yönetiminde yapılan antrenman tam kadro gerçekleştirilirken, Gaziosmanpaşa maçında arka adalesinde esneme oluşan Uğur Bulut takımdan ayrı olarak masör  Mehmet Kaçıran nezaretinde yürüyüş yaptı. Ayrıca takıda Feyyaz belen ve Semih Türe kontrollü olarak takım çalışmasında yer aldı. Isınma hareketleriyle başlayan ve yaklaşık 2 saat süren antrenmanda futbolcular dara alanda pas çalışmasının ardından iki gurupta istasyon ve dar alanda çift kale maç yaptı. Antrenman açma-germe hareketleriyle son buldu.Geçtiğimiz hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde Alanyaspor'u mağlup ederek evinde kazanma alışkanlığını sürdüren yeşil-beyazlılar,  Gaziosmanpaşaspor'u 1-0 mağlup ederek ilk deplasman galibiyetini aldı. Yeşil-beyazlılar aldığı bu sonuçla puanını 15'e çıkarttı ve ligin 2. sırasına yerleşti. Bir başka deyişle yeşil-beyazlılar, lider Kızılcahamam ile arasındaki puan farkını bire indirerek zirve yarışına yeni bir boyut kazandırdı. Oldukça çekişmeli ve zekli geçen 8. hafta maçlarının ardından ligin in karlı takımı Anadolu Selçukluspor ve Balıkesirspor oldu. Zirve yarışında iki haftada üst sıralara tırmanan temsilcimiz Kızılcahamamspor'un deplasmanda Denizli Belediyespor'a 1-0 mağlup olması ile liderle arasındaki puan farkını bire indirdi.  Tokatspor'u deplasmanda 2-0 mağlup eden Balıkesir ise puanını 15 yaptı ve 3. sıradan takibini sürdürdü. Haftayı bay geçen İnegölspor ise 14 puanla ligin 4. sırasında bulunuyor. Beyaz Grupta hafta sonunda 9. hafta heyecanı yaşanacak.Ligde oynanacak 9. hafta maçlarının programı şu şekilde : Çamlıdere Şekerspor-İnegölspor, Kırklarelispor-Ofspor, Bayrampaşa-Körfez Futbol Kulübü, Anadolu Selçukluspor-İskenderun Demir Çelikspor, Eyüpspor-Gaziosmanpaşaspor, Yeni Malatyaspor-Alanyaspor, Balıkesirspor-Altay, Denizli Belediyespor-Tokatspor.

SELÇUKLU'NUN RAKİBİ KADRO KURMAKTA ZORLANIYOR 
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından İskenderun Demirçelikspor'un Teknik Direktörü Haluk Bulgurlu, sakatlıklar ve cezalı oyunculardan dolayı kadro kurmakta güçlük çektiklerini belirtti. Bulgurlu,  yaptığı açıklamada, deplasmanda oynayacakları Anadolu Selçuklu Spor maçının hazırlıklarının sürdüğünü söyledi. Takımın çalışmalarını İSDEMİR Tesisleri'nde sürdürdüğünü ifade eden Bulgurlu, ''Günde çift antrenmanla maça hazırlanıyoruz, ancak sakatlıklar ve cezalı oyunculardan dolayı kadro kurmakta güçlük çekiyoruz. Kaptan Salih, Hüseyin Düz, Erman, Mustafa Soytaş ile Ömer Gür sakat.Halil İbrahim ise kırmızı kart cezalısı'' dedi. Bulgurlu, Anadolu Selçuklu Spor karşısında genç bir kadroyla mücadele edeceklerini belirterek, genç oyunculara güvendiğini sözlerine ekledi.
Editör: TE Bilişim