Mavi-beyazlı ekip geride kalan haftada Kayseri Yolspor'a 1-0 yenilerek art arda 3 mağlubiyetini aldı

Bölgesel Amatör Lig 5. Grupta mücadele eden  Selçuklu Belediyespor kan kaybetmeye devam ediyor.  Mavi-beyazlı ekip sezonun 4. haftasında sahasında Kayseri Yolspor'u konuk etti. Selçuklu Belediyespor rakibine 1-0 yenildi. Sezona galibiyetle başlayan mavi-beyazlı ekip bu müsabakadan sonra oynadığı 3 maçı da kaybetti. Son olarak sahasında Kayseri Yolspor'u konuk eden Selçuklu Belediyespor 20. dakikada yediği golle 1-0 yenilerek 4. haftayı da puansız kapatark 3 puanda kaldı. Selçuklu Belediyesi Stadyumunda oynanan müsabakaya iki ekipde ortada futbolla başladı. Mavi-beyazlı ekip maçın ilk dakikalarında yakaladığı gol pozisyonlarını değerlendiremedi. Maçın 20. dakikasında Selçuklu Belediyespor orta sahasının yaptığı geri pas pahalıya mâl oldu. Bu geri pasında araya girerek topu çalan Kayseri Yolspor oyuncusu Önder kaleci ile karşı karşıya kaldı ve solu sol köşeye yuvarlayarak takımını 1-0 öne geçirdi. İlk yarı bu skorla tamamlandı. Müsabakanın ikinci yarısına beraberlik sayısını bulma isteği ile daha agresif başlayan Selçuklu Belediyespor 54. dakikada 10 kişi kaldı. Bu dakikada Furkan 2. sarı kartı gördü ve ardından kırmızı kartla oyun dışında kaldı.  Maçın Hakemi Ümit Deniz Uluşar'ın kararları iki takımı da memnun etmedi. Uluşar verdiği kararlarla maça damgasını vurdu. Kötü bir yönetim sergiliyen Ümit Deniz Uluşar taraftarların ve takımların büyük tepkisini topladı. Selçuklu Belediyespor Furkan oyundan ihraç edilmesinin ardından 35 dakika 10 kişi mücadele etti. Mavi-beyazlı ekip kalan dakikalarda en azından bir puanı koparmak için rakip kalede gol aradı ancak. Mavi-beyazlı ekibin bu çabası sonuçsuz kaldı. Selçuklu ekibi bu yenilgi ile art arda 3 yenilgisini almış oldu.
SARAYÖNÜ BELEDİYSEPOR GALİBİYETLE DÖNDÜ
Deplasmanlı Futbol Bölgesel Amatör Lig 5. Grup temsilcilerimizden Sarayönü Belediyespor, dün deplasmanda Kocasinan Şimşekspor’u 22. Dakikada Oğuz ve 41. Dakikada Mustafa’nın attığı gollerle 2-0 yendi ve averajla ikinci sıraya yükseldi. Bu grupta haftayı bay geçen diğer temsilcimiz Çatalhüyük Çumra Belediyespor ise, yine averajla ve bir maç eksiğiyle üçüncü sıraya geriledi. Liderliğe yükselen Toroslar Belediyespor ile temsilcilerimiz 9’ar puanla sıralanıyorlar. 

STAD: Selçuklu Belediyesi
HAKEMLER: Ümit Deniz Uluşar, Özgür Sarı, Mehmet Akif Bozkurt
4. HAKEM: Hakkı Hakan Öz
SELÇUKLU BELEDİYESPOR: Gökhan, Sefa, Enes, Samet, Çağdaş, Erdal(Mevlüt), Furkan, Burak, Tuğrul(Yusuf), Muzaffer, Celalettin
KAYSERİ YOLSPOR: Kemal, Sıtkı, Emin, Koray, Levent, Gökhan, Mahmut(Emre), Mesut, Ayvaz(Y. Emre), Önder(Fatih), Cüneyt
GOL: Dk. 20 Önder
KIRMIZI KART: Dk. 54 Furkan (Selçuklu Belediyespor)
 
Editör: TE Bilişim