Yarın Play-Out grubundaki 6.maçında çıkmaya hazırlanan Mavi-Beyazlılar, Antalyaspor karşısında umutlarını sürdürmek için sahada olacak 

Türkiye Erkekler Hentbol Süper Ligi'nde ligde kalma mücadelesi veren Selçuklu Belediyespor Hentbol takımı, ligde kalma yolunda kritik bir karşılaşmaya daha çıkıyor. Hafta içinde rövanş karşılaşmalarının ilk maçında Gençlerbirliği takımına mağlup olarak, Play-Out'ta 2. yarıya kötü bir başlangıç yapan temsilcimiz, yarın ligde kalma yolunda çok önemli bir karşılaşmaya çıkacak. Yarın deplasmanda Play-Out grubunun lideri Antalyaspor ile karşı karşıya gelecek olan mavi-Beyazlılar, lider karşısında kazanıp, ligde kalma umutlarını ilerleyen haftalara taşımak ve ligde kalmak istiyor.

PLAY-OUT'LARDA 6. RANDEVU

Normal sezonu 14 takımlı ligde 13.sırada tamamlayan ve son 6 ekip ile ligde kalma maçları oynamaya başlayan Selçuklu Belediyespor, yarın deplasmanda karşılaşacağı rakibi ile oynayacağı maç ile play-out'lardaki 6. karşılaşmasını geride bırakmış olacak. 6 takımlı ligde son sırada yer alan İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin üzerinde yer alan Mavi-Beyazlı temsilcimiz, geride bıraktığı 5 karşılaşmada henüz tek galibiyet alabilmiş durumda. Selçuklu temsilcisi bu tek galibiyetini de 4.haftada grupta son sırada yer alan rakibi İzmir Büyükşehir Belediyesi karşısında almış durumda.

UMUDUNU KORUMAK İSTİYOR

Genç kadrosu ile dikkat çeken ve bu sezon ilk defa güçlü süper lig ekipleri içerisinde mücadele eden Selçuklu Belediyesi, ligde kalma umutlarını korumak istiyor. 5 maçta 1 galibiyet, 1 beraberlik 3 mağlubiyet ile küme düşme hattında yer alan Selçuklu Belediyespor, yarın oynayacağı karşılaşmada istediğini alıp, son haftalara girilirken, üstünde yer alan ekipler ile arsındaki puan farkının daha da açılmasını istemiyor.

Play-Out'e grubunda son 2.sırada yer alan takımlar sezona veda edecek.

 

Play-Out grubunda yarın oynanacak olan 6.hafta maç programı

13:00 Anafen Koleji – İzmir Büyükşehir Bld.

15.00 Antalyaspor – Selçuklu Belediyesi

15.00 Gençlerbirliği – Ankara İl Özel İdare

 

Takım O G B M Puan

1. Antalyaspor 5 4 1 0 19,6 

2. Gençlerbirliği 5 3 1 1 17

3. Ankara İl Özel İdare 5 3 0 2 16,4 

4. Anafen Koleji 5 1 1 3 14,45 

5. Selçuklu Bld. 5 1 1 3 11,8

6. İzmir Büyükşehir Bld. 5 1 0 4 8,75

Editör: TE Bilişim