Şampiyon olan takımın direk Süper Lige çıktığı geri kalan dört takımın bir üst lige çıkmak için Play-Off oynadığı mücadelesi verdiği ligde 4. sırada bulunan Selçuklu Belediye Play-Off mücadelesinden başarı ile çıkarak Süper Lige çıkmak istiyor. Türkiye Hentbol liglerinin en genç takımı olmaünvanını elinde bulunduran Selçuk Belediyespor antrenörü Hasan Bakar takımına süper lige çıkma mücadelesinde güvendiğini söyledi. Bakar, “Play-Off mücadelesine 2. olan takım 2 puanla, 3. ve 4. olan takım 1'er puanla başlıyor. 5. takımın puansız başladığı final grubuna biz tahminen 4. sırada yer alacağımız  için 1 puanla başlayacağız. 2. ile aramızda 1 puan olacak” dedi.
PLAY-OFF'TA AVANTAJ BİZİM
Play-Off sürecinde ardı ardına maçlar oynanacağını söyleyen Bakar, “Bu süreçte kadro derinliği olan ve kondisyonu iyi olan takımlar şanslı olacak. Sakatlıklar canımızı yakmazsa biz bu iki özelliği de taşıyoruz. Hem geniş bir kadromuz var hemde genç oyunculardan kurulu bir takımız. Kondisyon veya kadro problemimiz olmayacak. Bütün çocuklar bu sürece kilitlendi ve havamız şu an çok iyi. Ben Play-Off'u başarıyla tamamlayıp süper lige rahat çıkacağımız inancındayım. Bizim sezon başından beri inancımız bu. Selçuklu Belediyespor önce süper lige çıkacak daha sonra muhakkak Avrupadan kupa getirecek. Çünkü bu takım Türkiye'nin en genç takımlarından birisi” iadelerini kullandı.
SPOR TARİHİNE GEÇECEĞİZ
Spor camiasında bütün branşlarda alt yapıya önem verilmediğini iddia eden Bakar, “ Biz bu çocukları hentbol ile tanıştırdığımızda daha 9 yaşındalardı. Bu gün Türkiye'nin en büyük takımlarıyla mücadele ediyorlar. Herkes bu çocukları örnek almalı. Bu kadarla da kalmayacağız. Bu takım Avrupadan kupa getirecek ve biz spor tarihine geçeceğiz.Bize destek olan herkese teşekkür ediyoruz” diye konuştu.
SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim