Konya amatör spor kulüpleri arasına yakın bir tarihte katılan Selçuklu Judo Spor Kulübü katıldığı şampiyonalardan başarı ile dönmeye devam ediyor. 23-30 Haziran 2011 tarihlerinde Kayseri’de yapılan ortaokullar ve liseler Türkiye Judo Şampiyonasına 50 ilden yaklaşık olarak 600 sporcu katıldı. Sıkletlerin çok kalabalık olduğu ve zorlu mücadelelerin yaşandığı Türkiye Şampiyonasında Selçuklu Judo Spor Kulübü ilk 5 içine 9 sporcu katarak üstün bir başarıya imza atmıştır.
Yapılan turnuvada, Özel Abdullah Aymaz İ.Ö.Okulundan 42 kg sporcumuz Bilal Çiloğlu Türkiye 1.si, Mustafa Fevzi Serin İ.Ö.okulundan 66 Kg Ferdi can Bağlar Türkiye 2.si, Mustafa Necati İ.Ö Okulundan 66 kg Semih Karaman Türkiye 3.sü, Mimar Sinan İ.Ö.Okulundan 52 kg Ayşegül Yılmaz Türkiye 2.si oldu. Liseler Türkiye Judo şampiyonasında ise: Erbil Koru Lisesinde 66 kg Ahmet Şahin Kaba Türkiye 1.si Selçuklu Endüstri M. Lisesinden 90 kg Ömer Koçak Türkiye 2.si Bosna Hersek Lisesinden 63 kg Sevilay Kaplan Türkiye 3.sü oldu. Ayrıca iyi maçlar çıkarmalarına rağmen sporculardan; Yunus Emre İ.Ö Okulundan 57 kg Kader Gülmüş Türkiye 5.si  Bosna Hersek Lisesinden 81 kg Hasan Değer Türkiye 5 si oldu.
Yapılan turnuva ile alakalı olarak antrenörler Muhammet Çelik ve Hakan Aydoğan; “Bu yıl çok zorlu ve kalabalık gecen turnuvadan istediğimizi aldık turnuvada alınan dereceler sonunda ortaokullarda ve liselerde Takım Halinde Türkiye 3. SÜ Olan Takımlarımız Konyanın gururu olmaya devam etmişlerdir.  Turnuvaya gidiş ve gelişimizde bizlere destek olan Sayın okul müdürlerimiz ve okul Sporları İl temsilcimiz Sn. Mustafa Erkek’e teşekkür ederiz. Sporculara ve bizlere verdikleri destekten dolayı Selçuklu Judo Spor Kulübü Başkanı Murat Melekoğlu’na ve yöneticiler İsmail Ay, Ahmet Ayata, Ferdi Kabakçı, Muhammet Zahit Tokgöz , Mustafa Kiriş , Muhammet Eskici, Osman Turan’a teşekkür ediyoruz” dediler.
Yapılan turnuva ile alakalı olarak Selçuklu Judo Spor Kulüp Başkanı Murat Melekoğlu ise; “Konya’nın ve Türkiye’nin en iyi Judo alt yapısına sahibiz ve sporcularımıza sahip çıkmak için Selçuklu Judo Spor Kulübü yönetimi olarak elimizden geleni yapıyoruz. Turnuvadaki başarılarından dolayı antrenörlerimiz ve sporcularımızı kutluyor başarılarının devamını diliyorum, Ayrıca gelecek ay Tekirdağ’da yapılacak olan Minikler Türkiye Judo Şampiyonasına da aynı hızla ve iddialı şekilde hazırlandığımızı söylemek istiyorum dedi. 
Editör: TE Bilişim