Zorlu karşılaşmanın hazırlıklarına moralli birşekilde başlayan yeşil-beyazlılar, dünü tek idmanla tamamladı. Öğle saatlerindeCumhuriyet Sahası'nda bir araya gelen Anadolu Selçukluspor, teknik adam SalihEken nezaretinde saat 13.30'da topla yaptığı çalışma hazırlıklarını sürdürdü.

Dün yapılan antrenman tam kadro gerçekleştirilirken,Gaziosmanpaşa maçında arka adalesinde esneme oluşan Uğur Bulut takımdan ayrıolarak masör  Mehmet Kaçıran nezaretindeyürüyüş yaptı. Ayrıca takımda Feyyaz Belen ve Semih Türe kontrollü olarak takımçalışmasında yer aldı. Isınma hareketleriyle başlayan ve yaklaşık 2 saat sürenantrenmanda futbolcular dara alanda pas çalışmasının ardından iki guruptaistasyon ve dar alanda çift kale maç yaptı. Antrenman açma-germe hareketleriyleson buldu.

AnadoluSelçukluspor Teknik Direktörü Salih Eken, henüz yolun başında olduklarını ve sıralamadaki yerlerini korumak vedaha ileri gitmek için İskenderun maçını kazanmaları gerektiğini söyledi.İskenderun Demir Çelikspor maçının hazırlıklarını galibiyet parolası ilesürdürdüklerini ifade eden Eken; “Ekip olarak oldukça moralliyiz. İyi bir havayakaladığımızı ve evimizde bunu devam etireceğimizi düşünüyorum.Taraftarlarımızın desteği ile istediğimiz sonucu alacağımıza inanıyorum. Onuniçin tüm sevenlerimizi ve Konya'yı bu maçta yanımızda görmek istiyoruz” diyekonuştu.

Anadolu Selçukluspor'un Lig'in 9.haftasında  ağırlayacağı İskenderun DemirÇelikspor, 12 puanla ligin 8. sırasında yer alıyor. İskenderun, 15 puanla 2.sırada bulunan yeşil-beyazlı temsilcimiz karşısında kazanarak ligin zirvesiiçin iddialı bir konuma gelmenin hesaplarını yapıyor. Anadolu Selçukluspor isezorlu haftanın ardından liderlik koltuğuna gözünü dikmiş durumda. Geride kalan8 haftada Anadolu Selçukluspor, 4 galibiyet, 3 beraberlik ve birde yenilgialırken, İskenderun Demir Çelikspor ise 3 galibiyet, 3 beraberlik ve 1'deberaberlik aldı. Ligde temsilcimiz 8 karşılaşma oynarken, bir haftayı bay geçenİskenderun'un ise 1 maç eksiği bulunuyor. Öte yandan geçtiğimiz sezon Konya Şekerspor adı ile mücadele ettiğiligde İskenderun demir Çelikspor ile aynı grupta yer Anadolu Selçukluspor,zorlu rakibine her iki maçta da üstünlük sağlayamadı. İskenderun'nda oynanankarşılaşmayı ev sahibi ekip 4-1 kazanırken, Konya'da oynanan maçı ise AnadoluSelçukluspor, 1-0 kaybetti. 

Geçtiğimiz hafta sonu kendi saha veseyircisi önünde Alanyaspor'u mağlup ederek evinde kazanma alışkanlığınısürdüren yeşil-beyazlılar, Gaziosmanpaşaspor'u 1-0 mağlup ederek ilk deplasman galibiyetini aldı.Yeşil-beyazlılar aldığı bu sonuçla puanını 15'e çıkarttı ve ligin 2. sırasınayerleşti. Yeşil-beyazlılar, lider Kızılcahamam ile arasındaki puan farkını bireindirerek zirve yarışına yeni bir boyut kazandırdı. 8. hafta maçlarınınardından ligin in karlı takımı Anadolu Selçukluspor ve Balıkesirspor oldu.Zirve yarışında iki haftada üst sıralara tırmanan temsilcimizKızılcahamamspor'un deplasmanda Denizli Belediyespor'a 1-0 mağlup olması ileliderle arasındaki puan farkını bire indirdi. 

Tokatspor'u deplasmanda 2-0 mağlup edenBalıkesir ise puanını 15 yaptı ve 3. sıradan takibini sürdürdü. Haftayı baygeçen İnegölspor ise 14 puanla ligin 4. sırasında bulunuyor. Beyaz Grupta haftasonunda 9. hafta heyecanı yaşanacak. Ligde oynanacak 9. hafta maçlarınınprogramı şu şekilde : Çamlıdere Şekerspor-İnegölspor, Kırklarelispor-Ofspor, Bayrampaşa-KörfezFutbol Kulübü, Anadolu Selçukluspor-İskenderun Demir Çelikspor,Eyüpspor-Gaziosmanpaşaspor, Yeni Malatyaspor-Alanyaspor, Balıkesirspor-Altay,Denizli Belediyespor-Tokatspor.

SPOR SERVİSİ


Editör: TE Bilişim