İlk üç haftada üç galibiyet alan mavi beyazlılar bu karşılaşmada da rakibini yenmeyi başardı. Ormanspor’u 70 – 57 yenen Selçuklu Belediyespor, 4.maçında 4.galibiyetini aldı.

SELÇUKLU İYİ BAŞLADI

Ligin 4.hafta maçında OGM Ormanspor’a konuk olan temsilcimiz Selçuklu Belediyespor, maça hızlı başlayan taraf oldu. İlk periyottan itibaren üstün bir oyun ortaya koyan mavi beyazlılar, ilk 10 dakikayı 16 – 9 üstün tamamladı. Pilebic, İzzet ve Will Daniels ile sayılar bulan Konya temsilcisi savunmada da etkili bir oyun ortaya koyarak, ilk periyotta istediğini aldı.

Maçın ikinci periyodunda oyuna ağırlığını daha fazla koyan Selçuklu Belediyespor, geçtiğimiz hafta Yalova karşısında yaptığı hataları yapmadı ve farkı açmayı başardı. Takım olarak savunmada ve hücumda iyi bir oyun ortaya koyan mavi beyazlılar bu periyotta tam 21 sayı buldu. Potasında 10 sayı gören Selçuklu, ilk yarıyı 37 – 19 üstün tamamlayarak, maçın ikinci devresine rahat girdi.

İKİNCİ YARI ÜSTÜNLÜĞÜNÜ KORUDU

Maçta üçüncü periyoda girildiğinde geride olan ev sahibi Ormanspor, farkı kapatmak için etkili olmaya çalıştı. Üçüncü çeyrekte Ormanspor daha fazla sayı bulmasına rağmen öne geçmeyi başaramadı. 15 – 10 ev sahibi takım üstün olsa da toplamda 47- 34 Selçuklu Belediyespor, son periyoda önde girdi. 

RAHAT GALİBİYET ALDI

Son periyotta oyunun kontrolünü elinden bırakmayan Selçuklu Belediyespor, farkı korumayı başardı. Yabancı oyuncuları Pilebic ve Daniels’in yanında İzzet Türkyılmaz ile Sertay’dan sayılar bulan Selçuklu, 4.maçından da galibiyet ile ayrılmayı başardı.  Son çeyreğin son dakikalarında ev sahibi takımın baskısı sonuç vermedi ve Selçuklu Belediyespor karşılaşmayı 70 – 57 kazandı. Lige muhteşem bir başlangıç yapan Selçuklu, yoluna kayıpsız devam etti.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim